Trucurile dubioase ale vedetelor pentru a se menţine tinere şi frumoase

Se ştie că vedetele recurg la măsuri extreme pentru a se menţine tinere şi frumoase. Uneori, însă, tratamentele lor amintesc de filmele de groază.

22 mart. 2015, 06:51

Kim Kardashian este întotdeauna aranjată, elegantă şi cu un ten impecabil. Cum reuşeşte, însă, să şi-l menţină? Cu un tratament facial desprins din filmele horror. Vedeta îşi dă cu sânge pe faţă, potrivit România TV. Mai exact, medici îi recoltează sânge, ca pentru analize. Apoi, separă plachetele sanguine, pe care i le injectează în faţă.

Sandra Bullock preferă cremele pentru hemoroizi, pe care şi le dă pe faţă. Vedeta jură că o ajută la reducerea ridurilor.

Când Demi Moore vrea să se simtă tânără, merge în Australia unde lasă lipitorile să îi sugă sângele. Actriţa susţine că astfel îşi elimină toxinele din corp.

Trucul secret al Victoriei Beckham i-ar face pe mulţi să se cutremure de scârbă. Ea foloseşte găinaţ de ciocârlie pentru a-şi face o pastă specială care curăţă tenul. Reţeta este una folosită de gheişe, spune ea.

În ceea ce o priveşte pe cântăreaţa Lily Allen, aceasta îşi menţine corpul de invidiat prin hipnoterapie. Ea spune că terapeutul său i-a programat creierul să respingă poftele şi să îi reducă apetitul.

CITEŞTE ŞI: Cum foloseşti corect crema hidratantă. Învaţă când şi cum trebuie să o aplici pentru a te bucura de ea