Trump a criticat Academia Americană de Film pentru premiul acordat lui Parasite. „E normal, nu ştie să citească”

Preşedintele american Donald Trump a criticat Academia americană de film, la un miting organizat în Colorado, pentru premiul de cel mai bun film, acordat peliculei sud-coreene Parasite.

RomaniaTV.net
21 feb. 2020, 08:03
Trump a criticat Academia Americană de Film pentru premiul acordat lui Parasite. „E normal, nu ştie să citească”

Preşedintele Donald Trump a participat joi la un miting al susţinătorilor săi si nu a dezamăgit, având din nou un discurs pe cât de gustat de fani, pe atât de contestat de adversari.

„Cât de prost au ieşit Oscarurile anul acesta? Aţi văzut? Câştigătorul e… un film din Coreea de Sud! Despre ce dracu a fost vorba? Avem destule probleme comerciale cu Coreea de Sud. Peste asta, le-au dat premiul pentru cel mai bun film al anului? A fost bun? Nu ştiu. Să avem „Pe aripile vântului”. Putem să readucem „Pe aripile vântului”, vă rog? Atât de multe filme minunate şi câştigătorul e din Coreea de Sud! Credeam că este cel mai bun film străin, nu? Cel mai bun film străin. S-a mai întâmplat vreodată?”, a afirmat Trump.

Replica nu a întârziat să apară şi a venit sub forma unui mesaj dur postat pe Twitter de compania care distribuie filmul în SUA, Neon.

„E de înţeles, nu ştie să citească”, a most mesajul ironic.