Trump pare resemnat cu faptul că va pierde alegerile în faţa lui Joe Biden: „Va fi preşedinte şi nici nu ştie să vorbească”

Donald Trump a părut, pentru a doua oară în această săptămână, să admită ceea ce sondajele par să indice în acest moment, o victorie probabilă a lui Joe Biden în alegerile din noiembrie. 

RomaniaTV.net
26 iun. 2020, 07:26
Trump pare resemnat cu faptul că va pierde alegerile în faţa lui Joe Biden: „Va fi preşedinte şi nici nu ştie să vorbească”

Invitat în emisiunea lui Sean Hannity de la FOX News, canalul său „de casă”, preşedintele american a lansat mai multe atacuri la adresa lui Biden, dar nu a părut la fel de detaşat ca de obicei, ba chiar a admis posibilitatea de a fi învins de rivalul său.

„E o nebunie ce se întâmplă. Omul ăsta nu vorbeşte. Nimeni nu l-a auzit vorbind, iar când o face, nu e în stare să lege două propoziţii. Nu vreau să fiu nici politicos, nici nepoliticos, dar omul nu ştie să vorbească şi o să fie preşedinte pentru că unii oameni nu mă iubesc pe mine, când tot ce fac e să-mi fac treaba”, a spus Trump.

Preşedintele SUA a fost pe alocuri aproape apologetic şi şi-a explicat unele măsuri şi acţiuni, lucru necaracteristic lui.

În timpul unei vizite în Arizona, la începutul săptămânii, Trump a dat un răspuns pe aceeaşi linie, când a fost rugat să comenteze declaraţia lui Biden, conform căreia ar putea să nu termine construcţia zidului de la graniţa cu Mexicul, dacă va fi ales preşedinte.

„Ba o să-l termine. Ar fi revoluţie dacă n-ar face-o”, a răspuns Trump.

Citeşte şi: Centrul pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor: Mai mult de 20 de milioane de americani ar fi contractat coronavirusul