Trupa ARTHESIUM, PRIMA trupă de TEATRU ce oferă CURSURI GRATUITE pentru TINERII DEBUTANŢI

Trupa Arthesium este prima trupă de teatru din Capitală care s-a format în cadrul unei Universităţi particulare cu sprijinul studenţilor. Astfel, trupa de teatru Arthesium a crescut de la o zi la alta şi a ajuns să fie printre cele mai cunoscute trupe de teatru din Bucureşti. Pentru că tradiţia este tradiţie, trupa oferă tinerilor debutanţi în teatru sau celor dornici să înveţe lucruri noi, cursuri gratuite de teatru.

RomaniaTV.net
06 iul. 2015, 09:20

Trupa Arthesium organizează cursuri de teatru pentru toţi tinerii dornici de experienţe noi, care au peste 14 ani.

Înfiinţată în urmă cu 2 ani şi având 45 de actori stabili, trupa îşi propune să le ofere participanţilor cursuri de dicţie, cursuri de mişcare scenică, cursuri de improvizaţie şi multe altele.

Imediat după înscrierea tuturor doritorilor, se va organiza şi un casting, ce constă în citirea unui text la prima vedere şi un moment de improvizaţie. La finalul cursurilor tinerii debutanţi vor participa în spectacolele oficiale ale trupei şi vor participa la evenimentele din ţară ale acesteia.

Castingul va avea loc pe data de 5 septemrie la Universitatea Hyperion din Bucuresti, partenerul oficial al trupei Arthesium.

De menţionat este şi faptul că nu vor fi impuse locuri limită, iar cursurile se vor desfăşura pe o perioadă nedeterminată, având loc doar pe perioada weekend-ului. Mai mult decât atât, profesorii vor fi regizori si studenţi, care au atestat profesional în domeniul artelor.

Pentru înscrieri şi alte detalii, puteţi accesa pagina oficială de Facebook a trupei sau puteţi suna la numărul de telefon: 0787. 898. 701.