Trupa Iris rămâne din nou fără solist. RAFAEL se retrage din formaţie la sfârşitul lunii mai

Trupa Iris rămâne din nou fără solist, după ce Rafael, al doilea vocalist al formaţiei după retragerea lui Cristi Minculescu, şi-a anunţat retragerea de la sfârşitul lunii mai.

RomaniaTV.net
21 apr. 2015, 15:25
Trupa Iris rămâne din nou fără solist. RAFAEL se retrage din formaţie la sfârşitul lunii mai

Rafael a anunţat oficial, pe pagina de Facebook IRIS, că de la finalul lunii mai nu va mai fi solistul trupei, după doi ani în care a făcut parte din una dintre cele mai importante formaţii din peisajul rock românesc.

„Dragi prieteni dragi:

Va anunt astazi in mod oficial retragerea mea din Formatia IRIS !

Au fost 2 ani cat o viata intreaga, plini de emotii , cu multe lucuri bune si rele, dar si o mare bucurie si onoare pt mine sa cant pt VOI, sa muncesc, sa traiesc si sa colind tara asta superba-Romania, alaturi de niste oameni cu totul speciali, colegii mei din Formatia IRIS!
Las in urma mea o trupa in mare forta, plina de viata, dupa foarte multe concerte prin toata tara si doua mari concerte in Bucuresti cu biletele epuizate si suplimentate, ceea ce a fost o mare implinire sufleteasca si profesionala pt mine si colegii mei”, este anunţul făcut de Rafael pe pagina oficială a trupei.

Artistul a ţinut să sublinieze că se retrage din trupă „in conditii de prietenie si mai ales de respect”.

„Las usa deschisa unor proiecte si colaborari ulterioare cu fratii mei din IRIS, dar ma voi dedica viitoarelor mele proiecte muzicale si sociale, in care ma bazez si pe VOI, cei care ati ramas sau ati venit alaturi de noi in acesti 2 ani frumosi”, a mai scris Rafael, dând asigurări că trupa Iris va onora toate concertele şi acţiunile programate în formula actuală pana la sfarsitul lunii mai 2015.

Rafael a fost solistul trupei Iris din 2013, când l-a înlocuit pe Toni Şeicărescu, cel care ocupase locul de vocalist după retragerea din trupă a legendarului Cristi Minculescu.