Trupa KoRn va concerta, pe 3 august, la Arenele Romane din Bucureşti

Trupa KoRn va concerta la Arenele Romane din București pe 3 august 2015. Line-up-ul evenimentului cuprinde: Point Blank (MK), Coma, Implant pentru refuz şi DJ Hefe.

10 feb. 2015, 15:21
Trupa KoRn va concerta, pe 3 august, la Arenele Romane din Bucureşti

Trupa KoRn revine în România şi susţine un concert, pe 3 august, la Arenele Romane din Bucureşti, potrivit Emagic.

Concertul marchează cea de-a doua vizită a trupei în România, după prezenţa în cadrul ediţiei din 2010 a festivalului Peninsula din Târgu-Mureş.

KoRn va concerta la Bucureşti în formula Jonathan Davis (voce, cimpoi), James ‘Munky’ Shaffer (chitară), Brian ‘Head’ Welch (chitară, backing vocal), Reginald ‘Fieldy’ Arvizu (bass) şi Ray Luzier (tobe, percuţie).

Concertul va include cele mai cunoscute melodii ale KoRn, dar şi piese de pe primul album al trupei, cu ocazia celei de-a 20-a aniversări a formaţiei.

Biletele pentru concertul KoRn de la Arenele Romane din Bucureşti, de pe 3 august 2015, au fost puse în vânzare pe www.myticket.ro, la preţuri ce variază în funcţie de perioada de achiziţie.

KoRn este o formație de nu-metal din Bakersfield, California, ce a avut puternică influență asupra lumii muzicale, în special în ceea ce privește genurile nu metal și Industrial metal. Ei au colaborat cu muzicieni precum Chino Moreno de la Deftones, Ice Cube, Marilyn Manson, Fred Durst de la Limp Bizkit, Tre Hardson de la The Pharcyde și Nas printre alții.

Formată în 1993, KoRn lansează primul album în 1994. Cu toate că imediat după lansarea albumului formația pierde susținerea televiziunii și a posturilor de radio, ei nu renunță, formându-și primul grup de fani prin concertele intense, lucru care îi va împinge în topuri și pe drumul la a vinde mai bine de 50 de milioane de albume în lumea întreagă cu tot cu cele 16 milioane vandute numai in SUA, devenind una din cele mai bine cotate formații nu metal din lume.

Catalogul trupei este constituit din 8 albume castigatoare a mai multor discuri de platină (incluzând albumul Greatest Hits, Volumul 1, un album live, și un album MTV Unplugged), de numeroase apariții în top 10 cele mai bune formații în Billboard Top 200. Până în ziua de astăzi Korn deține 6 nominalizări la premii Grammy și două din aceste premii.

Jonathan Davis a intrat în lista Hit Parader’s a „Celor mai Buni 100 Vocalisti de Heavy Metal” pe locul cu numărul #16; James Shaffer și Brian „Head” Welch sunt pe locul #26 în lista „100 Celor mai Buni Chitariști al Lumii”[necesită citare].