Trupa Nirvana se reuneşte. Vezi cine va fi solist în locul lui Kurt Cobain

Ziua de 12.12.2012 este considerată o dată deosebită, fiind ultima repetitivă pe care o vom mai trăi. Această zi are însă o "magie" aparte pentru fanii Nirvana, care vor avea ocazia să-şi vadă formaţia preferată reunită, la concertul caritabil organizat în beneficiul victimelor uraganului Sandy.

RomaniaTV.net
12 dec. 2012, 11:51

Trupa Nirvana se reuneşte, însă, doar pentru o seară, iar locul solistului Kurt Cobain va fi luat de Sir Paul McCartney, care a repetat în secret cu fostul baterist al trupei, Dave Grohl, în prezent solist la Foo Fighters, şi cu basistul Novoselic. Cei doi au fondat trupa Nirvana împreună cu Kurt Cobain, care s-a sinucis însă în 1994. Din proiect face parte şi chitaristul Pat Smear, care a concertat cu Nirvana în ultimele şase luni de activitate ale trupei.

Concertul pentru victimele uraganului Sandy, care a devastat coasta de est a Statelor Unite la sfârşitul lunii octombrie, va avea loc miercuri seară, la Madison Square Garden din New York. Printre cei care vor mai urca pe scenă se numără formaţia Rolling Stones şi soliştii Jon Bon Jovi, Eric Clapton, Billy Joel, Bruce Springsteen şi Kanye West.