Trupa „Varză” obligată să plătească despăgubiri foştilor patroni milionari

Membrii trupei "Varză" i-au dat în judecată pe fraţii Micula, pe care i-au acuzat că le-au folosit imaginea în mod abuziv pe postul TV pe care îl deţin. Aceştia au cerut daune în valoare de sute de mii de euro, însă, au ajuns ca ei să fie cei care îi vor despăgubi pe foştii patroni, după ce judecătorii au constata că au minţit.

01 aug. 2016, 14:32
Trupa „Varză” obligată să plătească despăgubiri foştilor patroni milionari

Trupa „Varză”, a devenit celebră la începutul anilor 2000, datorită unor versuri caraghioase. Cei doi membri s-au lăsat rapid de muzică și au intrat în televiziune. Daniel Ilie și Florin Maxineanu, au devenit protagoniștii unei emisiuni difuzate de una dintre televiziunile fraților milionari Ioan și Viorel Micula

Daniel și Florin au făcut o echipă bună, doar că minunea nu a durat nici aici foarte mult timp și au fost concediați.

Toată lumea credea că despărțirea va fi una amiabilă, pentru că nici unul dintre ei nu a avut nimic de reproșat, însă la scurt timp și-au dat seama că emisiunile înregistrate de ei sunt difuzate în continuare, deși ambii erau liberi de contract. Ei nu cedaseră drepturile de autor, iar firma pe care semnase contractul a intrat în insolvență. Astfel, după mai multe runde de negocieri cu reprezentanții postului, în urmă cu un an cei doi artiști au dat în judecată televiziunea fraților Micula, iar mâine se va da sentința finală în acest dosar. Aceștia solicită daune morale și materiale de 300.000 de euro, scrie libertatea.ro.
micula

Ioan și Viorel Micula dețin postul Național TV şi sunt pe locul 35 în topul Forbes de anul trecut, cu o avere de 90 de milioane de euro. În ultimii ani firmele lor ocupă locuri fruntașe și în topul celor mai mari datornici privați la bugetul de stat.