Trupul lui Petrică Cercel, depus la Cimitirul Ghencea. Manelistul de 50 de ani nu credea în coronavirus

Trupul lui Petrică Cercel, depus la Cimitirul Ghencea. Vestea că unul dintre cei mai apreciaţi manelişti a murit i-a șocat pe toți! Acum, familia se pregătește de înmormântare, însă cu o regulă pentru priveghiul acestuia, pe care participanţii trebuie să o respecte.

18 sept. 2021, 12:41
Trupul lui Petrică Cercel, depus la Cimitirul Ghencea. Manelistul de 50 de ani nu credea în coronavirus
Trupul lui Petrică Cercel, depus la Cimitirul Ghencea

Trupul lui Petrică Cercel, depus la Cimitirul Ghencea. Moartea manelistului a reprezentat un șoc pentru toți cei care l-au cunoscut sau care i-au apreciat activitatea artistică de-a lungul timpului.

Familia şi-a dorit ca manelistul să fie adus acasă, pentru ca oamenii să îşi ia rămas bun de la el, însă acest lucru nu s-a putut, iar trupul neînsufleţit a fost depus la Capela Cimitirului Ghencea. Sicriul este păzit de mai multe persoane, pentru a nu avea loc incidente neplăcute.

Citeşte şi: Ce avere avea Petrică Cercel şi cine o va moşteni. Manelistul a murit din cauza complicaţiilor provocate de Covid

Trupul lui Petrică Cercel, depus la Cimitirul Ghencea

Artistul se simțea rău de mai multe zile, însă nu credea în existența virusului, astfel că nu a mers la spital încă de la apariția primelor simptome.

Manifestate acut și din cauza celorlalte probleme de sănătate pe care le avea, simptomele au agravat evoluția bolii. Petrică Cercel a ajuns intubat la spital, iar după zile întregi de rugi fierbinți ale familiei, colegilor și fanilor, din păcate, ceea ce este mai rău s-a întâmplat: trupul slăbit al lui Petrică Cercel a cedat.

În urma acestei întâmplări triste, familia cântărețului și a exprimat prima dorință legată de înmormântare, astfel că partipanții vor purta o ținută anume.

Cameramanul cântăreților de manele, Daniel Ionescu, a postat pe rețelele de socializare un mesaj de regret pentru pierderea lui Petrică Cercel, dar și o rugăminte a familiei legată de ținuta participanților.

Astfel, toți cei care vor să își ia rămas bun de la cântăreț vor purta îmbrăcăminte de culoare albă.

,,Nu mi-aș fi dorit niciodată să scriu aceste cuvinte despre acest om care a fost un exemplu pe acest pământ, dar din păcate soarta a fost atât de crudă cu el si l-a luat de lângă noi!!

Țin sa precizez că toți cei care vor fi prezenți la priveghiul Lui Petrică Cercel avem rugămintea de a avea cămașă albă sau tricou alb, Vă mulțumim pentru înțelegere Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a scris Daniel Ionescu, cameramanul maneliștilor, pe contul său de Facebook.