Trupul lui Răzvan Ciobanu, ridicat de la morgă. Legiştii anunţă cum a murit creatorul de modă: A suferit o puternică hemoragie craniană

Trupul neînsufleţit al lui Răzvan Ciobanu a fost ridicat marţi de la morgă de către rude şi adus la Bucureşti. Între timp, medicii legişti urmează să stabilească din ce cauze a murit creatorul de modă. Răzvan Ciobanu şi-a pierdut viaţa într-un accident teribil petrecut în judeţul Constanţa. Primele date ale necropsiei arată că acesta a suferit o hemoragie craniană puternică. De asemenea, creatorul de modă era drogat in momentul accidentului.  Autoturismul de lux pe care îl conducea s-a răsturnat și a intrat în mai mulţi copaci. 

RomaniaTV.net
30 apr. 2019, 05:19
Trupul lui Răzvan Ciobanu, ridicat de la morgă. Legiştii anunţă cum a murit creatorul de modă: A suferit o puternică hemoragie craniană

Părinţii lui Răzvan Ciobanu au ajuns marţi dimineaţă la Institutul de Medicină Legală din Constanţa acolo unde vor fi gata rezultatele necropsiei. Concluziile legiştilor ar putea elucida misterul care planează în jurul decesului designerului.

Surse din anturajul specialiștilor citaţi de Libertatea spun că, în acest moment al derulării investigațiilor medicale, medicii legiști au depistat că designerul a suferit o puternică hemoragie la cap.

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit luni dimineaţa, într-un accident rutier. Scenele teribile s-au petrecut în localitatea Săcele, județul Constanța. Mașina condusă de Răzvan Ciobanu, care se întorcea de la mare, a ieșit cu viteză de pe șosea, a mers aproape un kilometru pe câmp şi a lovit mai mulți copaci.

Poliţiştii constănţeni au stabilit că Răzvan Ciobanu nu purta centură de siguranţă în momentul producerii accidentului, el fiind proiectat prin unul din geamurile autoturismului, care s-a răsturnat, oprindu-se într-un copac.

Trupul neînsuflețit al creatorului de modă a fost dus la morgă, pentru necropsie. Medicii legişti vor stabili dacă şoferul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe. De asemenea, poliţiştii precizează că varianta sinuciderii nu poate fi luată în calcul la acest moment.

Elena Ciobanu, mama designerului Răzvan Ciobanu, a mărturisit că este încă în stare de şoc. ”Sunt extrem de bulversată şi şocată, nici nu ştiu ce să fac, a declarat Elena Ciobanu.