Trupul neînsufleţit al lui George Michael a fost descoperit de iubitul artistului

Fadi Fawaz, un expert în coafură cu care George Michael a avut o relaţie romantică în ultimii ani, a dezvăluit pe Twitter, luni, că el a fost persoana care a descoperit trupul neînsufleţit al starului pop, decedat duminică la vârsta de 53 de ani în reşedinţa sa din Londra, informează site-ul revistei People.

RomaniaTV.net
27 dec. 2016, 10:31
Trupul neînsufleţit al lui George Michael a fost descoperit de iubitul artistului

„Este un Crăciun pe care nu îl voi uita niciodată, deoarece mi-am găsit partenerul de viaţă decedat, liniştit, în pat, la prima oră a dimineţii”, a dezvăluit Fadi Fawaz, luni pe Twitter.

„Îmi va fi întotdeauna dor de tine”, a adăugat el.

Contul de Twitter al lui Fadi Fawaz nu este verificat, însă George Michael era un admirator („follower”) al acel cont, prin intermediul propriului cont de Twitter, care este autentic. Agentul de presă al starului britanic nu a confirmat deocamdată dezvăluirea făcută de Fadi Fawaz.

George Michael a avut mai mulţi parteneri de viaţă. L-a cunoscut pe Anselmo Feleppa în 1991 la un concert din seria „Rock in Rio” şi a avut o relaţie cu acesta până în 1993, când designerul brazilian a murit în urma unei hemoragii cerebrale, cauzată de SIDA.

În 1996, George Michael a început o relaţie cu americanul Kenny Goss, managerul unei companii din Dallas care produce articole vestimentare sportive. În noiembrie 2005 cei doi au anunţat că îşi vor înregistra parteneriatul civil în Marea Britanie, dar au amânat acest lucru din cauza unui turneu al starului pop. Pe 22 august 2011, George Michael a dezvăluit că se despărţise de Kenny Goss în urmă cu doi ani.

Din 2012, George Michael avea o relaţie cu un nou partener, australianul cu origini libaneze Fadi Fawaz, un expert în coafură şi fotograf freelance.

Cântăreţul George Michael a murit duminică, la vârsta de 53 de ani, a anunţat agentul său de presă, citat de BBC. Cântăreţul britanic, care s-a lansat cântând în grupul pop Wham! din anii 1980 şi şi-a construit apoi o carieră de succes în calitate de artist solo, „a murit împăcat în reşedinţa lui”, potrivit agentului de presă al starului britanic.

Insuficienţa cardiacă este o posibilă cauză a morţii lui George Michael, conform managerului său, Michael Lippman, anunţă CNN, care citează Press Association.

De asemenea, Poliţia cercetează decesul artistului, considerându-l „neaşteptat, dar nu suspect”.

George Michael, al cărui nume real a fost Georgios Kyriacos Panayiotou, s-a născut pe 25 iunie 1963 la Londra şi a vândut pe parcursul carierei sale de patru decenii peste 100 de milioane de albume.

George Michael a devenit cunoscut după ce a înfiinţat duoul pop Wham!, alături de colegul lui de şcoală Andrew Ridgeley, în anii 1980. Şi-a construit apoi o carieră solo impresionantă şi a lansat albume de mare succes, inclusiv materialele discografice „Faith” şi „Listen Without Prejudice Vol.1”.

George Michael a avut şapte piese care au ajuns pe primul loc în topul din Marea Britanie, iar printre cele mai cunoscute single-uri ale sale se numără cântece precum „Careless Whisper”, „Faith”, „Last Christmas”, „Wake Me Up Before You Go Go”, „Freedom”, „I Want Your Sex”, „Jesus to a Child, „Fastlove”, „Spinning The Wheel”, „Don’t Let the Sun Go Down on Me” – un duet celebru cu Elton John – şi „Killer (Papa was a rolling stone)”.

Artistul britanic a fost recompensat cu numeroase trofee, inclusiv cu două premii Grammy, trei Brit Awards şi trei American Music Awards.

Citeşte şi Ultimele imagini cu George Michael în viaţă. Artistul era de nerecunoscut FOTO