Trupul neînsufleţit al unui bărbat, scăpat pe jos de angajaţii unei firme de pompe funebre. Scene şocante la morga Spitalului Judeţean Arad

Imagini şocante au fost surprinse la morga Spitalului Judeţean Arad. Trupul neînsufleţit al unui bărbat a fost scăpat pe jos de angajaţii unei firme de pompe funebre.

20 sept. 2021, 16:35
Trupul neînsufleţit al unui bărbat, scăpat pe jos de angajaţii unei firme de pompe funebre. Scene şocante la morga Spitalului Judeţean Arad

Trupul neînsufleţit al unui bărbat, scăpat pe jos de angajaţii unei firme de pompe funebre. Incidentul s-a petrecut la morga Spitalului Judeţean Arad.

Trupul neînsufleţit al unui bărbat, scăpat pe jos de angajaţii unei firme de pompe funebre

Citeşte şi Doliu în lumea presei! Horia Alexandrescu a murit la vârsta de 74 de ani

Potrivit imaginilor surprinse de camerele de supraveghere ale Spitalului Judeţean Arad, într-o clipă de neatenţie a angajaţilor pompei funebre, cadavrul bărbatului alunecă de pe targă şi cade pe jos. Acesta este apoi ridicat și reașezat pe targă pentru a fi transportat la casa funerară cu care familia a încheiat contract.

Conducerea Spitalului Judeţean Arad a făcut câteva precizări după ce imaginile au apărut în spaţiul public.

„Referitor la imaginile apăruteîn spațiul public precizăm că cei doi bărbați nu sunt angajați ai Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad. Sunt reprezentanți ai unei firme de pompe funebre cu care familia a încheiat contract pentru preluarea corpului.

Conform protocolului, angajații spitalului, după întocmirea formalităților legale, predau corpul neînsuflețit firmei/persoanelor desemnate de către familie, pentru ridicarea si transportarea acestuia”, a precizat Florina Ionescu, managerul interimar al Spitalului Clinic Județean de Urgențe Arad, potrivit aradon.ro. 

Citeşte şi Scandal la examenul de admitere în Barou. Viitorii avocaţi, bruiaţi de drifturi şi muzică. Selly făcea repetiţii pentru un concert