Trupul neînsufleţit al unui tânăr, descoperit într-un şanţ, în Vaslui

Un tânăr în vârstă de 25 de ani, din municipiul Vaslui, a fost găsit mort, în condiţii suspecte, sâmbătă dimineaţă, în şanţul betonat de pe marginea drumului european E 581, pe un sector de şosea situat în afara localităţii vasluiene Tutova.

RomaniaTV.net
08 iun. 2013, 09:03
Trupul neînsufleţit al unui tânăr, descoperit într-un şanţ, în Vaslui

Trupul tânărului a fost observat în şanţul betonat de pe marginea drumului de către un şofer care a sunat la numărul de urgenţă 112 pentru a solicita intervenţia unei ambulanţe, a anunţat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui, potrivit Mediafax.

Echipajul medical deplasat la faţa locului a constatat că bărbatul era decedat, astfel încât a fost chemată Poliţia în vederea declanşării unei anchete în acest caz.

„În urma primelor cercetări, poliţiştii au observat că tânărul are o lovitură la cap, însă fără a se stabili în ce condiţii a fost provocată. Vorbim de o moarte suspectă, urmând a se efectua necropsia cadavrului de către medicii legişti în vederea stabilirii exacte a cauzei decesului”, a declarat Alina Tonică, de la IPJ Vaslui.

Tânărul de 25 de ani a crescut până la vârsta majoratului într-un centru al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui.