Trupul tânărului de 17 ani căzut în apele unui baraj a fost găsit

Trupul tânărului in vârstă de 17 ani care duminică după-amiază a căzut în apele unui baraj din judeţul Prahova a fost scos, fiind găsit la aproximativ 30 de metri de locul în care acesta a căzut.

RomaniaTV.net
30 apr. 2018, 09:30
Trupul tânărului de 17 ani căzut în apele unui baraj a fost găsit

Echipajele de intervenţie au recuperat, luni la prânz, trupul băiatului de 17 ani care duminică după amiază a căzut în apele barajului Polder din judeţul Prahova, după ce a trecut peste gardul de protecţie şi a alunecat, potrivit news.ro.

Cadavrul a fost descoperit după ce apa din baraj a fost deversată controlat.

Trupul neînsufleţit a fost găsit la aproximativ 30 de metri de locul în care băiatul a căzut în apă şi, deşi nu prezintă semne că ar putea fi readus la viaţă, se fac manevre de resuscitare conform protocolului.

Patru scafandri de la ISU Bucureşti Ilfov şi 20 de pompieri din cadrul ISU Prahova au participat la operaţiunea de recuperare a băiatului dispărut în apele barajului.

Cei care îl însoţeau pe băiat şi care au şi sunat la 112 anunţând incidentul au povestit că acesta a sărit peste gardul montat in zonă şi a alunecat in apă, dispărând rapid în apele barajului, au declarat surse din poliţie.

Cu o zi în urmă, pentru căutarea tânărului au intervenit două echipaje cu barca, dotate cu cameră de termoviziune şi un echipaj de prim-ajutor, iar de la Bucureşti a fost trimis şi un echipaj de scafandri.

Pompierii caută un tânăr care ar fi căzut într-un baraj din Prahova