Trupurile neînsufleţite ale şoferului sinucigaş şi ale celor cinci victime de pe DN1, ridicate de la IML

Şoferul sinucigaş de pe DN1 şi cele cinci victime nevinovate vor fi luate luni de familii de la morga din Ploieşti, potrivit România TV. Legiştii vor da mai întâi rezultatele necropsiei. Tânărul sinucigaş a provocat cea mai mare tragedie din România, din acest an. El a anunţat pe Facebook că vrea să-şi ia viaţa, iar câteva ore mai târziu a intrat cu maşina pe contrasens şi a omorât pe loc patru adulţi şi un copil.

29 sept. 2014, 06:06
Trupurile neînsufleţite ale şoferului sinucigaş şi ale celor cinci victime de pe DN1, ridicate de la IML

Rudele şi prietenii victimelor şoferului sinucigaş vor duce trupurile acestora la Câmpina, unde vor fi depuse la o capelă.

„O persoană cu principii, visuri şi mult optimism”, aşa se caracteriza George Dumitru, tânărul de 28 de ani care a sfârşit în mod tragic şi a luat după el alte cinci suflete nevinovate.

Victimele lui erau oameni fericiţi, plini de viaţă, acum sunt plânşi de familii.

Tânărul sinucigaş a provocat cea mai mare tragedie din România, din acest an. El a anunţat pe Facebook că vrea să-şi ia viaţa, iar câteva ore mai târziu a intrat cu maşina pe contrasens şi a omorât pe loc patru adulţi şi un copil. Tânărul a recurs la acest gest pentru că fusese dezamăgit în dragoste.

George avea 28 de ani, lucra pe un vas de croazieră şi călătorea în toată lumea.

Prietenii SINUCIGAŞULUI de pe DN 1, ŞOCAŢI. Uite ce mesaje au postat pe FACEBOOK

În urmă cu doi ani, George a cunoscut-o pe Ela, o fată de care s-a îndrăgostit şi alături de care a petrecut clipe de vis. Doar că atunci când relaţia nu a mai mers, George a fost devastat. Tânărul şi-a planificat pas cu pas sfârşitul. A realizat un panou cu fotografiile în care apărea alături de iubita lui, a fotografiat panoul şi a postat un mesaj de adio pentru prieteni.

„Aveţi grijă de voi prieteni, amici, cunoştinte, eu plec într-o lume mai bună şi aveţi grijă pe cine iubiţi, să nu păţiti la fel ca mine!! Vă iubesc pe toţi! Iartă-mă Doamne pentru ce fac, dar asa numai rezist să trăiesc”, este mesajul tănărului sinucigaş. Apoi a plecat în cursa morţii.

George a luat cu el pe lumea cealaltă încă cinci suflete. Robert, şoferul maşinii lovite de tanarul sinucigaş, avea 44 de ani şi era un mecanic experimentat. Se întorcea de la pescuit când a avut loc tragedia.

Mesajul SFÂŞIETOR al mătuşii copilului mort în TRAGEDIA de pe DN1

Florin, pasagerul din dreapta, avea tot 44 de ani şi era proprietarul unei pensiuni. Alături de el, în maşină erau fiul său de 12 ani, Eduard, logodnica lui, Nicoleta, şi fiica acesteia, în vârstă de 19 ani.

Accident grav pe DN 1: ŞASE persoane, între care DOI COPII, au murit