Tu ce semnificaţie oferi aranjamentelor florale de Crăciun?

Diferite studii asupra reactiilor la florile primite in dar au ajuns la concluzia ca acestea determina pentru cei care le primesc un procent de 100% de fericire. Cu siguranta, oricui ii place sa primeasca flori. Indiferent de varsta, sex, categorie sociala.

RomaniaTV.net
20 dec. 2018, 09:57
Tu ce semnificaţie oferi aranjamentelor florale de Crăciun?

Florile sunt cel mai bun prilej de a-ti exprima sentimentele fata de o persoana fara sa fie nevoie sa scoti nici macar un cuvant. E de ajuns sa zambesti si sa oferi aranjamentul floral persoanei dragi si va intelege mult timp de atunci incolo “cat de mult” si cat de norocoasa e sa te cunoasca.

Pana la urma, ce sa oferi cuiva care pare ca are totul?

In cazul  in care ai un prieten sau o prietena pentru care cadourile nu asteapta o ocazie speciala pentru a si le face singur/a, ale carui gusturi depasesc bugetul pe care tu ti-l poti permite sau care pur si simplu “are prea multe” ca sa mai vrea ceva in plus, si daca acesta e situatia in care te afli, incearca un aranjament floral.

Pentru ca se apropie sarbatorile, poti incerca unul dintre numeroasele modele si tipuri de aranjamente de Craciun de la Maison d’Or. Riscul e sa descoperi ca persoana chiar va fi surprinsa de gestul tau si il va aprecia cu adevarat.

Renunta la ingrijorari inutile referitoare la “cadoul ideal”

Asa ceva nu exista si nici nu a existat vreodata. Este un mit care trebuie spulberat. In schimb, exista prietenia ideala, relatia ideala. Mai mult, atunci cand vorbim despre aranjamente de Craciun exista situatia ideala. Iar in cazul acesta, sarbatorile de iarna sunt motivul pentru care vei renunta la diferite ingrijorari.

Aranjamentele sunt prea scumpe

Trandafirii nu cresc pe toate drumurile, iar soiurile cele mai de seama necesita o ingrijire deosebita. Iar pe timpul iernii, cu atat mai mult trebuie protejati de temperaturile scazute. In plus, costurile sunt asociate si cu calitatea lor. Un pret mai mic ar inseamna o floare lipsita de mireasma. Cine isi doreste asa ceva, cand tendinta tuturor cand primim flori este aceea de a mirosi buchetul?

Anumite florarii online, precum Maison d’Or criogeneaza trandafirii sau realizeaza aranjamente de Craciun manual, folosind cele mai deosebite materiale si resurse naturale pentru crearea unor cadouri frumoase pentru toti cei dragi.

Te mai intrebi daca aranjamentele florale sunt un cadou potrivit de Craciun?

Cu siguranta sunt un cadou semnficativ si care marcheaza grija, aprecierea si dragostea ta pentru persoanele dragi tie. In definitiv, florile au atat de multe sensuri, toate diferite in functie de perceptiile si dorintele fiecaruia. Dar un lucru este cert! Un aranjament floral ne ajuta sa ne comunicam sentimentele si emotiile care, uneori, sunt greu de pus in cuvinte.

In apropierea Craciunului si, mai ales, in ziua acestei sarbatori, florile sunt o modalitate de a te conecta cu toti cei dragi, de a reimprospata vechile prietenii sau de a le celebra pe cele mai noi. Printre cele mai apreciate si mai populare flori de Craciun enumeram: Poinsettias sau Steaua Craciunului, Trandafirii criogenati, Crinii, Amaryllis s.a.