Tu cu ce te înnoieşti de Paşte? Doar în acest weekend la NISSA totul la -50% !

Ca in fiecare an NISSA ne surprinde cu o noua promotie de PASTE “Totul la 50%” la o gama diversificata de rochii de seara sau de cocktail. Promotia este valabila incepand din data de 09 aprilie pana marti 14 aprilie inclusiv deci inca mai ai timp sa iti faci un cadou de Paste.

08 apr. 2015, 14:19
Tu cu ce te înnoieşti de Paşte? Doar în acest weekend la NISSA totul la -50% !

Ca in fiecare an NISSA ne surprinde cu o noua promotie de PASTE “Totul la 50%” la o gama diversificata de rochii de seara sau de cocktail. Promotia este valabila incepand din data de 09 aprilie pana marti 14 aprilie inclusiv deci inca mai ai timp sa iti faci un cadou de Paste.

Sarbatorile atrag cu ele reduceri substantiale, iar zilele acestea aveti ocazia sa profitati de acestea! Innoiti-va garderoba atat pentru tinuta din ziua Pastelui cat si pentru evenimentele ce vor urma dupa! Iepurasul aduce cu el si noua colectie NISSA, din tesaturi naturale si foarte colorate, rochiile te vor fermeca de la prima vedere! Sute de produse reduse te astepta acum pe magazinul online NISSA www.shop.nissa.ro!

Daca vrei sa eviti aglomeratia marilor centre comerciale, magazinul online NISSA este alternativa simpla si comoda pentru a comanda produsele tale preferate! Daca vrei totusi sa le si probezi, navigeaza pe site-ul NISSA alege produsele preferate suna la magazinul la care vrei sa mergi asigura-te ca le gasesti acolo si astfel iti faci experienta de shopping mult mai placuta!

NISSA iti recomanda o terapie de shopping in aceasta perioada in toate magazinele NISSA din Bucuresti (Baneasa Shopping City, Feeria, Centrul Comercial Esplanada, AFI Palace Cotroceni, Piata Romana, Fashion Outlet Militari), Pitesti (Centrul Comercial Jupiter City), Constanta (Maritimo Center, Centrul Comercial Tom), Craiova (Electroputere Mall), Cluj (Polus Center), Brasov (str Republicii), Iasi (Palas Mall, Centrul Comercial Felicia), Timisoara (Iulius Mall)!

Nu rata promotiile NISSA la piese clasic, chic sau trendy potrivite pentru tine sau pentru un cadou de excepetie.