TU ÎŢI ALEGI PREŞEDINTELE! Ce fel de preşedinte îşi doresc românii: unul ca Ceauşescu sau Ţepeş

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. TU ÎŢI ALEGI PREŞEDINTELE! Cum ar trebui să fie viitorul preşedinte al României? Cititorii RomaniaTV.net au răspuns la această întrebare şi spun că îşi doresc un şef al statului onest, consecvent, un preşedinte care să respecte Constituţia, să nu recurgă la populism şi nici să arunce cu noroi în adversari. Unii spun că preşedintele ideal nu există, în timp ce alţii îşi doresc un preşedinte ca Ceauşescu sau Ţepeş.

06 oct. 2014, 07:21
TU ÎŢI ALEGI PREŞEDINTELE! Ce fel de preşedinte îşi doresc românii: unul ca Ceauşescu sau Ţepeş

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Săptămâna trecută v-am întrebat „Cum ar trebui să fie viitorul preşedinte?”

Răspunsurile pe care le-am primit evidenţiază un profil al preşedintelui corect, echilibrat, deşi foarte mulţi dintre dvs. se arată sceptici că ar exista un candidat care să devină preşedintele de care are acum nevoia România:

Ar fi nemaipomenit ca viitorul Presedinte sa respecte cu sfintenie prevederile Constitutiei Romaniei si sa depuna eforturi pentru a imbunatati imaginea Romaniei pe plan extern. Restul problemelor de rezolvat tin de atributiile executivului cu care Presedintele ar trebui sa aiba o buna colaborare in interesul national.”

Viitorul PRESEDINTE trebuie sa fie ONEST. Exista trei genuri de oameni: unii capabili sa inteleaga ei insisi lucruri, altii care inteleg ceea ce li se explica, al treilea gen sunt cei ce nu pricep nici ei insisi nici daca le arata altii . Cei dintai sunt MINUNATI, cei din categoria a doua sunt BUNI, ultimii sunt de-a dreptul NEFOLOSITORI. IL PRINCIPE N MACHIAVELLI”

Presedintele meu vreau sa fie o femeie, din start m-am gandit ca lucrurile trebuiesc schimbate pe aici… Elena Udrea are peste 6000 de proiecte incepute, eu cred ca este pregatita cu experienta pe care o are in spate (+cea a lui Basescu) sa ne duca pe un drum cat mai bun.”

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Interdicţii şi pedepse. Cum să eviţi să ajungi de la vot la închisoare

„Presedintele ideal nu exista! Insa am sa spun, de dragul comentariului, cum as vrea sa arate presedintele meu: care sa aduca binele romanilor, care sa implineasca nevoile cat mai multor oameni, care sa-si duca la capat proiectele cu care au plecat in aceasta cursa. Pana acum, din cate am vazut, la verii mei din Roman (unde au fost au fost modernizați 9.859 de metri de străzi, au fost amenajați 8.920 pătraţi de parcări, s-au făcut 36.729 de metri pătraţi de trotuare şi au fost montați 2.703 de metri de canalizare. A fost reabilitat și modernizat ștrandul municipal, iar microhidrocentrala pe râul Moldova, una dintre cele mai importante investiţii pentru romașcani, a intrat în funcţiune la sfârșitul lunii septembrie. Schimbarea la față a orașului a atras și investitori străini. Astfel, compania multinaţională TRW Automotive a deschis, la începutul anului, o fabrică de airbag-uri, oferind 1.500 de locuri de muncă noi.) si peste 6000 de proiecte incepute in mandatul ei, o consider pe Elena Udrea cea mai potrivita pentru aceasta functie. Eu cu Elena Udrea VOTEZ!”

Mesajul lui Băsescu pentru români: „Votaţi-mi Stapâna preşedinte, măi copii, că dau de belea cu ea. Mă pune în fiecare seara să urlu „Leano, tu eşti regina României” în timp ce mă bate la băs cu un mănunchi de urzici ude. Deci, măi oameni buni, votaţi pe Lenuţa mea, pe My Mistress.”

Nu exista acel profil/cel putin la ce ni se prezinta acum...dar, pe Iohanis il aleg daca intra in cursa…e mai aproape de idealurile unei democratii civilizate.”

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Atribuţiile preşedintelui României. Ce putere are şeful statului

As dori un presedinte care sa lupte pentru interesul cetatenilor si mai presus pentru patria romana, eu îl voi vota pe domnul Rotaru PAS ( Partidul Alianta Socialist ) avem nevoie de un conducator care sa semene cu Ceausescu cel putin …. nu Tariceanu, nu Ponta, nu Udrea sau alti pacalici vreau ca Romania sa fie o tara respectata si sa ne redobandim numele si bogatiile date de acesti jegosi care ne conduc inca ! „

„Eu cred ca avem nevoie de un presedinte consecvent, onest, si cu o dorinta cat se poate de mare de a-si duce proiectul prezidential la capat. In campanie multi promit marea cu sarea. Este normal sa se fixeze tinte inalte, dar este absolut necesar si sa se inceapa demersul spre acele teluri. Vreau un presedinte care sa-si cunoasca foarte bine ideologia si sa nu recurga la populism si batai in noroi cu cu adversarii sai. Vreau un presedinte ca dl. Tariceanu!”

Degeaba alegi presedinte nou daca cei ce conduc de fapt (cartita din spatele lui) raman in permanenta acolo. Trebuie clasa politica noua, distruse dedesupturile clasei politice actuale, ceea ce e aproape imposibil, mai ales datorita indiferentei cetatenilor acestui stat numit Romania..”

Un Tepes sau chiar un Ceausescu dar... In orice caz pt o tara ca Romania si mai ales in situatia in care se afla in momentul de fata, nu cred ca exista unul competent. Cel putin din partea mea , nici unul din cei care candideaza la presedentie. Tara asta au terminat-o complet. Deocamdata numele candidatilor sunt:(parerea mea) Coruptia’ Hotia’ Minciuna (prea)Curvia. Ma mir de tara asta ca de 24 de ani o pradeaza si o fura toti si tot mai au ce sa fure.”

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. GHID PRACTIC pentru ziua votului

„Unul ca Ceausescu, dar de unde…..”

„Un Ţepeş sau legi drastice care sa se si aplice, ca exemplu a furat, sa ii fie taiata o mana, ai violat sa fii castrat si vom deveni cea mai cinstita tara din lume.”

„Sa nu faca ca Base, sa promita marea cu sarea si pe urma ..

„Presedinte????nu vad cine poate sa conducă o tara ca Romania!!!!!!cine ne mai. Scoate din sărăcie?????Suntem terminati!!!!!Azi mâine murim de foame ,salarii mizerabile,locuri de munca nu sunt !!!!!!Scrie foameeee pe spatele unora dintre noi!!!!!!Sa trăim bine!!!!!”

„Să nu fie un cetăţean ce pare şi este în cel mai des dintre cazuri un CARAGHIOS !…”

„Niciodata Ponta si nici sluga Tariceanu care a tradat PNL-ul pentru un post trecator daruit de gasca PSD.”

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Alegerea preşedintelui României. Cum este desemnat câştigătorul