Tu ştii ce coafuri nu ai voie să-ţi faci la o nuntă?

Te gândeşti la coafura pe care ţi-o vei face cu mult timp înainte de a participa la un eveniment important. Ştii însă ce coafuri NU ai voie să îţi faci?

RomaniaTV.net
12 nov. 2015, 13:14
Tu ştii ce coafuri nu ai voie să-ţi faci la o nuntă?

Atunci când îţi alegi o coafură pentru o nuntă, o cununie civilă sau un botez, trebuie să ţii cont de mai multe aspecte printre care ţinuta pe care o porţi, locaţia în care evenimentul va avea loc şi nu numai.

Pentru a te ajuta să te decizi asupra coafurii îţi voi spune ce coafuri NU ai voie să porţi la evenimente precum nunţi, botezuri şi cununii.

Coc regal la o nuntă – în cazul în care nu eşti mireasa, nu ai voie, sub nicio formă, să îţi faci un astfel de coc. Vei lăsa impresia că îţi doreşti, cu orice preţ, să atragi atenţia.

Citeşte şi  Cele mai NESĂNĂTOASE coafuri pentru părul tău

O coafură identică cu cea a miresei – dacă ştii că mireasa îşi face un coc într-o parte ori bucle retro, evită să alegi şi tu aceeaşi coafură. Niciuna dintre voi nu se va simţi confortabil, iar fotografiile cu tine şi cu mireasa vor fi nereuşite.

O coafură cu voaletă – voaleta este extrem de sexy, însă nu ar trebui să porţi un astfel de accesoriu la o nuntă întrucât rişti să eclipsezi mireasa şi nu este politicos. Nici în cazul unul botez o coafură cu voaletă nu e recomandată, acest accesoriu fiind rezervat pentru naşa copilului.

O coafură cu accesorii florale la nuntă – chiar dacă mireasa nu are o coafură accesorizată cu flori, este posibil ca domnişoarele de onoare să aibă. Şi chiar dacă acestea nu vor avea, rişti să fii tu confundată cu domnişoara de onoare şi să creezi o situaţie stânjenitoare pentru toată lumea.

Citeşte mai mult pe feminis.ro.