Tu ştii să faci STRIPTEASE? Ponturi pentru a-ţi înnebuni iubitul

Când vine vorba de momentele intime alături de iubit, multe dintre femei ar dori să-i ofere acestuia clipe de neuitat în care să îl facă să le preţuiască fizicul şi să îl facă să îşi dorească o partidă de sex pasional. Iar una dintre cele mai bune metode pentru a stârni un bărbat şi a-l face să îşi folosească imaginaţia cu privire la ce ar dori să facă cu corpul unei femei, este dansul în poală combinat cu un număr de striptease ca la carte.

RomaniaTV.net
09 dec. 2013, 06:59
Tu ştii să faci STRIPTEASE? Ponturi pentru a-ţi înnebuni iubitul

Pentru a fi sigure ca nu dau gres si ca nu cad in penibil in momentul in care fac asta pentru iubit, femeile pot invata ce fel sa se dezbrace intr-un mod senzual si ce fel sa se miste in asa fel incat sa-l innebuneasca, fara mare dificultate.

Fiind vorba de miscari pasionale, este de ajuns ca femeile sa respecte o serie de pasi si reguli pentru a realiza unul dintre cele mai sexy numere de striptease din viata lor si un dans in poala care cu siguranta il vor starni pe mascul. Pentru un numar reusit de acest gen, trebuie imbinate momentele in care femeia isi da jos haniele, cu momentele in care se apropie de barbat si il mangaie fie cu mainile fie cu propriul corp in diferite zone.Iata pasii pentru un striptease si un dans in poala de noata 10!

1. Imbraca-te lejer si sexy

Pentru un astfel de moment nu este indicat deloc sa posti pantaloni. Barbatii iubesc femeile in fusta scurta asa ca profita de acest lucru. Tinuta ideala este compusa dintr-o bluzita stramta, cu un decolteu adanc, o fustita larguta dar foarte scurta, pantofi cu toc indrazneti si lenjerie intima din cea mai sexy. Pentru un moment de tensiune sexuala si mai mare, este indicat ca pe sub fustita femeile sa poarte pantalonasi minusculi ca sa mai aba ce da jos inainde de a ramane complet goale.

2. Danseaza incet si misca-ti fundul

Muzica pe care o alegi pentru un numar de striptease si pentru dansul in poala trebuie sa te starneasca in primul rand pe tine. Muzica trebuie sa te faca sa vrei sa iti misti soldurile si sa te excite si pe tine. Poti incerca diferite melodii hip-hop sau melodii clasice rcok’n’roll, destinate unui astfel de moment.

3. Nu te dezbraca fara cap!

Pentru unu numar reusit de striptease trebuie respectati cativa pasi in momentul in care te dezbraci: incepe prin a ramane doar in sutien. Danseaza lasciv in poala lui, cu spatele la el, masandu-i zona intima cu fesele. In acest timp, da-ti jos sutienul, intoarce-te cu fata la el si plimba-ti sanii prin fata ochilor lui. Ridica-te, dar ramai in fustita. Intoarcete cu spatele si da-o jos incet, aplecandu-te, lasandu-l sa-ti vada fundul sexy. Acum poti continua sa dansezi sexy pana in momentul in care consideri ca a venit timpul sa ramai complet goala.

NU DA JOS PANTOFII CU TOC NICI ATUNCI CAND INCEPETI SA FACETI SEX.

CONTINUAREA PE LYLA.RO.