„Tu y yo” susţinut de David Bisbal, printre cele mai AŞTEPTATE CONCERTE ale ANULUI

Născut la 5 iunie 1979 în Almeria, Spania, David Bisbal este cel mai renumit cântăreţ de muzică latino din zilele noastre. Cu peste cinci milioane de discuri vândute în Spania şi America şi cu peste 33 de Discuri de Platină şi peste 17 Discuri de Aur, cântăreţul latino revine în mai puţin de trei zile în România, mai exact pe data de 18 martie, unde la Sala Palatului va susţine un concert exploziv.

RomaniaTV.net
16 mart. 2015, 12:18
„Tu y yo” susţinut de David Bisbal, printre cele mai AŞTEPTATE CONCERTE ale ANULUI

David Bisbal a devenit cunoscut odată cu participarea sa în cadrul concursului Operación Triunfo organizat de către Televiziunea Spaniolă, unde a ocupat locul II. Imediat după concurs el a semnat un contract cu o renumită casă de discuri din Spania, urmând ca apoi să devină un star naţional şi internaţional, datorită melodiilor „Corazon latino”, „Buleria” şi „Ave Maria”.

VOCEA ROMANIEI – FINALA. David Bisbal, latino loverul care a cucerit audienţa la Vocea României

Desemnat „vocea noii generații” la ASCAP din cadrul galei Latin Music Awards 2015, David Bisbal a anunţat pe site-ul oficial, că pe data de 18 martie 2015 va susţine un concert la Bucureşti. Acesta va fi al doilea eveniment susţinut de David Bisbal la Sala Palatului, după cel din 2012, când 4.000 de fani au venit să-l vadă în carne şi oase.

Concertul face parte din turneul internaţional „Tu y Yo”, care promovează ce mai nou album al lui David Bisbal.

Biletele VIP pentru concertul lui David Bisbal sunt cele mai căutate de publicul român

Însoţit de instrumentiştii săi, David Bisbal le va oferi celor prezenţi la concert un show 100% live, menit să transmită vibraţiile melodiilor ritmate, dar şi emoţiile baladelor cu versuri sensibile. Din playlist-ul concertului de la Bucureşti nu vor putea lipsi melodiile de succes „Buleria”, „Corazon Latino”, „Premonicion” şi „Sin mirar atras”, dar şi piese în prima audiţie de pe noul album „Tu y Yo”.

„Tu y Yo” este cel mai recent album al artistului, album care a debutat direct pe primul loc în 14 ţări, devenind astfel cel mai vândut disc al anului în Spania.

Pentru concertul de la Bucureşti au fost puse în vânzare bilete la următoarele preţuri: categoria VIP – 395 de lei, categoria I – 285 de lei, categoria a II-a – 198 de lei, categoria a III-a -110 lei şi categoria a IV-a – 80 de lei.

Citeşte şi Bilete cu reducere la concertul David Bisbal, până pe 8 martie