Ţucudean s-a accidentat şi va fi indisponibil aproximativ o lună. Cine vine în locul său!

Vești proaste pentru naționala de fotbal a României, după ce fotbalistul echipei CFR Cluj, George Ţucudean, a devenit indisponibil pentru primele două meciuri ale selecţionatei în preliminariile Campionatului European din 2020, din cauza unei accidentări. În locul său, Cosmin Contra l-a convocat pe Andrei Ivan, jucător care ar fi trebuit să se alăture naţionalei U21 pentru cantonamentul din Spania, informează frf.ro.

RomaniaTV.net
16 mart. 2019, 18:02
Ţucudean s-a accidentat şi va fi indisponibil aproximativ o lună. Cine vine în locul său!

Ţucudean s-a accidentat la antrenamentul CFR Cluj. Staful medical al echipei naţionale a constatat că jucătorul are o leziune musculară la nivelul coapsei posterioare drepte, accidentare care necesită o perioadă de recuperare în jur de o lună.

„Tricolorii” se vor reuni la Centrul Naţional de Fotbal Mogoşoaia începând de duminică, atunci când o parte dintre jucători vor participa la o primă şedinţă de pregătire.

Primele două jocuri ale tricolorilor în preliminarii sunt împotriva Suediei, în deplasare, la 23 martie, ora 19.00, şi contra Insulelor Feroe, la Cluj-Napoca, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, în 26 martie, ora 21.45.