Tudor Barbu, despre trecerea la PC: Nu e o preacurvie morală. Am trecut la putere, aparent

Tudor Barbu susţine că demisia sa din PPDD şi înscrierea în partidul Conservator are la bază "o construcţie politică susţinută mediatic". Fostul lider al senatorilor Partidului Poporului a declarat, luni, la România TV, că în ciuda faptului că a trecut în rândurile PC nu şi-a schimbat părerea despre Dan Voiculescu.

RomaniaTV.net
17 iun. 2013, 16:11
Tudor Barbu, despre trecerea la PC: Nu e o preacurvie morală. Am trecut la putere, aparent

„Niciodată nu am criticat PC iar despre Dan Voiculescu nu mi-am schimbat părerea cu nimic. Nu e o metamorfoză sau o precurvie mentală. Nu s-a schimbat de azi dimineaţă nimic. Trecerea mea în echipa politică a PC nu înseamnă că acum am alte gânduri şi credinţe în ceea ce priveşte oamenii şi spectrul politic din România”, a declarat Barbu.

Întrebat dacă a avut o discuţie cu Dan Voiculescu înainte de a se înscrie în PC, Tudor Barbu a răspuns afirmativ.

„Am discutat lucruri extrem de importante pentru PC”, a precizat senatorul Barbu, adăugând că mizează pe susţinerea mediatică în proiectul său politic.

„Am mers alături de echipa PC pentru că în urma unei analize profunde am înţeles că pot să fac ceea ce am promis în campania electorală. Am trecut la putere, aparent. În Gorj, PC e într-o opoziţie evidentă, filiala trebuie reconstruită şi recalibrată. În plan central însemna să mă duc să negociez. Eu am discutat cu prietenii doar o contrucţie politică şi susţinută mediatic. Îmi asum un dialog pe baza unei contrucţii politice susţinute mediatic. Nu poţi fi în folosul cetăţenilor dacă proiectul tău politic nu are susţinere mediatică”, a afirmat Tudor Barbu.