Tudor Chirilă a dat cărțile pe față! Motivul pentru care a început un scandal monstru la „Vocea României”: „Nu a înțeles mecanica show-ului”

De multe ori, cei care urmăresc emisiunea „Vocea României” au fost martorii unor schimburi de replici cât se poate de acide. Tudor Chirila a dezvăluit care este motivul pentru care jurații se ceartă mereu între ei.

15 dec. 2023, 13:09
Tudor Chirilă a dat cărțile pe față! Motivul pentru care a început un scandal monstru la „Vocea României”: „Nu a înțeles mecanica show-ului”
Tudor Chirilă a dat cărțile pe față! Motivul pentru care a început un scandal monstru la „Vocea României”: „Nu a înțeles mecanica show-ului”

Jurații de la „Vocea României” ajung, uneori, să se enerveze la maximum, lucru care generează tensiuni și care evoluează în conflicte, unele mai mici, altele mai mari. Motivul acestor scandaluri din emisiune a fost dezvăluit recent de către Tudor Chirilă.

Citește și: Câştigător Vocea României 2023. Cine este Vlad Musta, finalistul eliminat de Smiley și salvat de Irina Rimes

Emisiunea „Vocea României” de la PRO TV a ajun la sezonul cu numărul 11, iar vineri, 15 decembrie, va avea loc marea finală. Pe parcursul timpului, show-ul a cunoscut schimbări în ceea ce privește componența juraților. În acest an, mentorii concurenților au fost Irina Rimes, Smiley, Tudor Chirilă și Theo Rose, care a împărțit scaunul cu Hora Brenciu. Din dorința de a atrage talentele care urcă pe scenă în echipa lor și din cauza opiniiilor contradictorii, cei 5 ajung, de multe ori, să se confrunte.

Telespectatorii au fost martorii unor conflicte puternice în emisiunea „Vocea României” de-a lungul timpului. Tudor Chirilă a dezvăluit acum că unele discuții aprinse sunt create intenționat pentru a captiva publicul. Artistul a vorbit și despre relația tensionată cu colegul său din juriu, Horia Brenciu, cu care a avut numeroase schimburi de replici.

„Foarte bine, ne distrăm în show-ul ăsta. Cred că amândurora ne-a plăcut așa-zisul conflict dintre noi. Horia este, într-adevăr, un vechi om de televiziune și un bun încasator. Eu sunt vechi în show-ul ăsta și-mi place să mă joc și să intru în dialog cu el. Poate că nu sunt întotdeauna atât de spumoase pe cât ni le-am dori, dar sunt și multe foarte mișto și ne înțepăm fără să ne dezumflăm”, a declarat Tudor Chirilă, pentru viva.ro.

Solistul trupei Vama Veche a vorbit și despre Irina Rimes. Tudor Chirilă spune că, în primul sezon, colega sa de la masa juriului nu a înțeles foarte bine formatul emisiunii, motiv pentru care se simțea atacată de multe ori.

„Cred că Irina, la început, la primul ei sezon, nu a înțeles mecanica asta a show-ului, că ne mai înțepăm și că, atunci când ești în fața unei camere, poate faci un pic mai mult. Dar s-a lămurit că lucrurile sunt separate. În show suntem și noi înșine. Dar, în același timp, ne permite, în anumite momente, să jucăm și niște personaje. În ce mă privește, Vocea României este pentru mine și o tribună care îmi dă posibilitatea să mai filozofez pe marginea unor chestii care mă preocupă. Cum a fost și momentul concurentei de la Horia & Theo, care studiază în Manchester și m-a întristat ideea că ea nu vrea să se mai întoarcă în țară. Zona asta o am cu toți antrenorii. Ne mai aruncăm replici unii altora, mai ales în etapa audițiilor pe nevăzute, când ne luptăm pentru câte un concurent. Dar e un joc pe care l-am avut și cu Smiley, și cu Theo, nu doar cu Irina. Chestia este că îți e mai ușor să dialoghezi cu cel care îți este în proximitate. Când Smiley era lângă mine, s-a născut chestia cu vecinul”, a mai spus Tudor Chirilă.

Citește și: Alex Maxim, câștigător Vocea României 2023. Artistul cu nume de fotbalist are muzica în ADN