Tudor Chirilă a întors armele împotriva lui Iohannis şi Cîţu: „Ticăloşia preşedintelui şi premierului au aruncat ţara în criză”

Solistul trupei Vama Tudor Chirilă, în trecut un susţinător al lui Iohannis şi al guvernelor de dreapta, şi-a schimbat părerea şi îi numeşte pe preşedinte şi pe premier "ticăloşi", după ce numărul cazurilor de infectări cu Covid a explodat în ultima săptămână.

06 oct. 2021, 16:37
Tudor Chirilă a întors armele împotriva lui Iohannis şi Cîţu: „Ticăloşia preşedintelui şi premierului au aruncat ţara în criză”

Tudor Chirilă aminteşte faptul că preşedintele Klaus Iohannis a fost votat doar pentru că românii au vrut în acel moment să scape de PSD, dar susţine că, prin acţiunile sale, nu face altceva decât să îi aducă pe social-democraţi înapoi la putere.

„Latest news e că a căzut guvernul Cîţu. Urmează încercarea unui președinte, la fel de ticălos ca prim ministrul lui, de a-l repune în drepturi. Cu orice risc. Că doar Superman se înțelege de minune cu Terminator. Ce ironie a căzut pe România. Să aibă un președinte care se ipostaziază în Terminator și care face din asemănarea cu actorul din film un act de narcisism.

Ticăloșia premierului și a președintelui care au aruncat țara în criză are legătură cu tot ce am scris mai sus. Pentru că o societate cu bolile de mai sus produce astfel de ‘lideri’. Klaus Iohannis a fost votat pentru nimic altceva decât că de partea cealaltă era Viorica Dăncilă. A fost votat pentru că o mare parte din populație era sătulă de mafia PSD.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu, atac nimicitor la adresa lui Klaus Iohannis. „Nu are nicio soluţie. A ajuns la concluzia PSD: trebuie făcute alegeri anticipate”

Tudor Chirilă: „De fapt, Iohannis a fost votat ca să facă jocuri penibile de culise”

Ironia este că de fapt Iohannis a fost votat ca să aducă PSD-ul la putere, să refacă USL, să mimeze interesul pentru reformă (nici gând să reformeze PNL), să facă penibile jocuri de culise. Doar că asta aflăm doar în 2021. Acesta este leadership-ul din 2021. Păpușa de la Grivco a devenit păpușar. Între timp țara se împarte în vaccinați și nevaccinați, oamenii se ștampilează unii pe alții cu vorbe grele, iar cazurile cresc”, a scris Tudor Chirilă pe Facebook.

Citeşte şi: Dacian Cioloş a demisionat din funcţia de preşedinte al grupului Renew Europe, din parlamentul European. Şeful USR e dispus să renegocieze intrarea în coaliţie cu PNL


loading...