Tudor Chirilă, despre mutarea din țară: „Măcar din curiozitate. Să văd ce-mi oferă și ce-mi rezervă viața în străinătate”

Tudor Chirilă a dezvăluit ce ar face dacă ar avea din nou 20 de ani și dacă ar lua în considerare o mutare din țară.

19 mai 2023, 08:26
Tudor Chirilă, despre mutarea din țară: „Măcar din curiozitate. Să văd ce-mi oferă și ce-mi rezervă viața în străinătate”
Tudor Chirilă, operat de urgenţă în Germania. Anunţ dureros al artistului: "Am sperat că va ceda la tratament, dar țeapă!"

Tudor Chirilă a spus că, dacă nu ar fi avut o meserie care depinde foarte mult de limba lui maternă, ar fi părăsit România măcar din curiozitate.

„Poate că, dacă aș fi avut o meserie care depinde mai puțin de limba mea maternă, aș fi plecat măcar din curiozitate să văd ce-mi oferă și ce-mi rezervă viața în străinătate.”, a zis Tudor Chirilă, conform Viva.ro.

Citește și Cum s-a răzbunat Tudor Chirilă, după ce a fost bătut de fratele său. „M-a salavat tata!”

Tudor Chirilă e foarte pasionat de muzică încă de când era mic. A crescut cu trupe precum Beatles, Queen, Zeppelin, Nirvana, Clawfinger sau Pink Floyd și spune că acestea au fost printre cele mai ascultate din tinerețea lui.

„Am crescut cu marea muzică a anilor 70 aș zice și, ulterior, 80. Beatles, Queen, Zeppelin, Hendrix, Janis Joplin, Pink Floyd. În liceu, colegii ascultau Priest, Manowar, Black Sabbath, de metal nu m-am legat atât de tare.

Am descoperit apoi muzica Pink Floyd, în The Wall și, ulterior, Final Cut au produs un cutremur în mine, am fost parte și din disputa amuzantă Bros vs Depeche Mode. Acum mă uit în urmă și mă gândesc cum ar fi putut să fie Bros un challenger.

Am ascultat Genesis, Peter Gabriel, apoi au venit anii nouăzeci cu rock-ul de la MTV, cu Bjork, Nirvana, Skunk Anansie și între nouăzeci și 2000 am tot pendulat între perioade muzicale și genuri – ba ascultam un Joni Mitchell sau Dylan, ba mă duceam către Dreamtheater sau Clawfinger, ajungeam la Dave Matthews sau mă îndrăgosteam de Rolling Stones și tot așa – Rush sau Yes, Supertramp sau ELO. Foarte multă muzică de la foarte mulți oameni cu care mă întâlneam.”, a mai precizat cântărețul, pentru Viva.ro.

Citește și Andreea Raicu, dezvăluiri după despărţirea de Tudor Chirilă: „Am avut o relaţie toxică”

Ce sfat ar da Tudor Chirilă unui tânăr de 20 de ani

„I-aș spune să aibă mai multă răbdare, să nu se mai agite atât de tare, pentru că tot acolo va ajunge, dar dacă se agită mai puțin va ajunge la destinație mai relaxat. Să te agiți mai puțin nu înseamnă să muncești mai puțin, ci înseamnă să te stresezi mai puțin.”, a mai spus artistul.