Cum s-a răzbunat Tudor Chirilă, după ce a fost bătut de fratele său. „M-a salavat tata!”

Tudor Chirilă a povestit modul în care s-a răzbunat pe fratele său, după ce acesta l-a bătut. Artistul a amintit un episod din copilăria lui, când a fost salvat de tatăl său de la o nouă bătaie, dar a admis că acum are o relaţie foarte bună cu fratele mai mare, Ionuţ.

01 mai 2023, 11:54
Cum s-a răzbunat Tudor Chirilă, după ce a fost bătut de fratele său. „M-a salavat tata!”

Tudor Chirilă a dezvăluit, în podcastul lui Mihai Bobonete, că a încasat multă bătaie, când era mic, din partea fratelui să, dar s-a şi răzbunat pe acesta, într-un mod original.

„În relația cu frate-miu, am aflat că cel mai important pentru un băiat, bărbat, e să știi s-o încasezi! Am luat bătaie multă. Eram și mai băgat în seamă de ai mei. Era diferență de 8 ani între noi, probabil, primeam mai multă atenție.Am fost bătut din nu știu ce motiv, probabil, justificat din punctul de vedere al fratelui meu. Am decis să mă răzbun”, a povestit artistul

Citeşte şi Delia şi-a surprins fanii cu o fotografie controversată. „Ce se întâmplă cu tine, nu eşti fericită?”

„Frate-miu avea o iubire a vieții lui, așa cum se întâmplă între 16 și 20 de ani. Și avea o pungă plină cu bilețele de dragoste, la care eu nu aveam acces, nici nu mă interesa prea mult. Am luat punga de bilețele și le-am aruncat pe geam! Mă duc la dulapul tatei, iau toți pantofii din casă și-i ascund acolo! Și pantofii lui frate-miu, și ai mamei, toți. Am plecat pe la ora 2-3 după-amiază, m-am întors la ora 09:00 seara”, a evocat Tudor Chirilă modul în care s-a răzbunat.

Citeşte şi Serghei Mizil a dat lovitura în afaceri. Tun financiar de milioane de euro

Ca să nu ia bătaie, din nou, după ceea ce făcuse, Tudor a fost salvat de tatăl său şi a fost tare mândru de „victoria” obţinută.

„Sun la ușă. Tata, un munte de om, iar frate-miu ca un câine în spatele lui: „Dă-te că-l omor, dă-te că-l omor!”. M-a salvat tata. A fost o victorie a mea. Trebuia să se ducă la întâlnire și n-a mai putut. S-a dus doar în picioarele goale până jos, să culeagă bilețele. Asta a fost răzbunarea mea”, a povestit artistul.