Tudor Chirilă, despre scrisoarea lui Sima: „Acuzaţiile dintre prieteni se rezolvă între prieteni”

Tudor Chirilă, artistul trupei Vama, a reacţionat la cea de-a doua scrisoare trimisă de omul de afaceri Cristian Sima şi spune că dialogurile dintre el şi prieteni nu pot avea caracter public.

RomaniaTV.net
12 oct. 2012, 13:10
Tudor Chirilă, despre scrisoarea lui Sima: „Acuzaţiile dintre prieteni se rezolvă între prieteni”

„Referitor la comentariile pe care Cristi Sima le face la adresa mea în partea a doua a scrisorii pe care am publicat-o şi eu pe blog precizez că mă abţin de la orice fel de comentariu. Rămân la principiul că neînţelegerile, conflictele sau acuzaţiile dintre prieteni se rezolvă între prieteni şi nu la nivel public. Nu am fost niciodată adeptul circului public mai ales cu privire la relaţii care mă priveau personal„, a scris Tudor Chirilă pe blog.

Chirilă a publicat pe blog scrisoarea pe care i-a trimis-o Sima, precizând că este „absolut sigur că scrisoarea îi aparține domnului Cristian Sima„.

Miliardarul Cristian Sima scrie într-o scrisoare atribuită lui că a rămas surprins de dubiile lui Tudor Chirilă asupra sa.

„Îmi număr prietenii pe degetele de la o mâna şi Tudor ocupă unul din ele. Am rămas profund surprins că are dubii asupra mea. Am rămas surprins şi că v-a spus că s-a retras din bursa uitând să spună dacă a câştigat sau pierdut şi cum. Dar cel mai surprins am fost când i-am trimis aceste rânduri rugându-l să le publice pe blog. Mi-a transmis răspunsul: De ce să le public? Oamenii de onoare ‘din Yakuza îşi tăiau un deget la intrare. Eu oare îl voi tăia la ieşirea din scenă?'”, se indică în scrisoare atribuită lui Sima.

 

Citeşte şi:

Robert Turcescu: Firma de brokeraj a lui Sima nu era FNI sau Caritas

Marie Rose Mociorniţă: Cristian Sima este o hahaleră. Nu am ce căuta pe lista lui

Irina Schrotter: Explicaţiile lui Sima ne oferă o radiografie a situaţiei

Daniel Dăianu, despre presupusele scrisori ale lui Sima