Tudor Chirilă, implicat într-un nou scandal uriaş. S-a întâmplat în plină stradă

Tudor Chirilă a fost implicat, recent, într-un scandal de proporții într-o zonă din Capitală. Juratul de la "Vocea României" s-a enervat pentru că un șofer grăbit nu i-ar fi acordat prioritate la trecerea de pietoni.

17 sept. 2019, 16:12
Tudor Chirilă, implicat într-un nou scandal uriaş. S-a întâmplat în plină stradă

Incidentul a avut loc după ce Tudor Chirilă, iubita sa, Iulia Mâzgan, și cei doi copiii s-au întors dintr-un parc unde s-au plimbat cu bicicletele. La ieșirea din parc, în dreptul unei treceri de pietoni, un șofer grăbit nu le-a acordat prioritate pe trecerea de pietoni. Artistul s-a enervat, a gesticulat și i s-a adresat direct șoferului, scrie Cancan.

Scandal la Vocea României! Tudor Chirilă l-a desfiinţat pe Horia Brenciu

Șoferul a forțat trecerea, dar a avut și ghinion, fiind nevoit să oprească din cauza unui blocaj în intersecție. S-a dus la șofer și l-a mustrat, ba a continuat să gesticuleze larg și după ce a traversat cu toată familia. Cu greu s-a calmat, dar nu înainte de a mai face câteva „piruete” cu mâna câtre șoferul vinovat.

Conform sursei citate, traficul rutier ar fi fost blocat câteva clipe din cauza unui ambuteiaj în respectiva intersecție.