Tudor Chirilă întoarce armele: „Cîţu, Orban şi guvernul sunt nişte mincinoşi!” VIDEO

Tudor Chirilă și trupa sa, Vama, au fost prezenți la festivalul KIMARO din Constanța, unde , în stilul său critic, artistul a avut un mesaj la finalul spectacolului, atât pentru oamenii din industria spectacolelor, dar și pentru guvernanți.

17 aug. 2021, 12:11
Tudor Chirilă întoarce armele: „Cîţu, Orban şi guvernul sunt nişte mincinoşi!” VIDEO

După ce a terminat de cântat, în încheiere, Tudor Chirilă a ținut să amintească publicului că pentru ca el și alți artiști să poate cânta pe o scenă, în spate sunt sute de oameni – tehnicieni, sunetiști etc, oameni care în anul 2020 au fost în mare cumpănă din cauza restricțiilor impuse de pandemie. În plus, Guvernul nu i-a ajutat.

„În Banca Națională a României există un miliard de euro, fonduri europene care nu au fost cheltuiți pentru ajutorarea celor care li s-a interzis să muncească. Aici nu este vorba despre noi. Uitați-va la noi. Noi am supraviețuit. Dar, foarte multe trupe mici și foarte mulți oameni din industria de spectacol, ori au plecat din țară, ori și-au schimbat meseriile.

Orban, Cîțu, Guvernul, niște mincinoși. Punct!“ a spus Tudor Chirilă, conform Focuspress.

Tudor Chirilă dă de pământ cu clasa politică: „Războiul penibil din PNL ne costă pe noi. USR-PLUS nu a făcut nimic pentru artişti”

Războiul penibil din PNL, nu patetic, cum tâmpit zicea Alina Gorghiu certată cu sensurile în limba română, între Florin Cîţu și Ludovic Orban ne costă tot pe noi, românii. Este uluitor cu ce defilează și cum delirează cei doi contracandidați. Orban a redus/transformat liberalismul, care oricum era de fațadă, la/în conservatorism și fundamentalism ideologic, în timp ce Câțu joacă fără talent cartea leadershipului reformator cu figuri reșapate alături, de tip Raluca Turcan sau Monica Anisie.

Umbra personalității lui Dragnea pare să-l fi inspirat pe Orban într-un discurs profund „românesc” în care nu este foarte clar pe cine vrea să convingă. Seamănă mai degrabă cu un soi de dat la gioale tematic, că și printre susținătorii lui Câțu din partid se află tot felul de tulburați ideologici (vezi Sighiartău și aripa penticostală ardeleană – n-am nimic cu cultul în sine) care visează o Românie după chipul unui Dumnezeu numai de ei știut. Ai zice că Orban vrea să acapareze temele lor sau să și le însușească pentru niscaiva simpatie.

Citeşte şi: Daniela Niţu, patroana firmei pirotehnice de la Colectiv, a fost găsită moartă în casă. Femeia primise 13 ani de închisoare