Tudor Chirilă, mesaj emoţionant pe Facebook după ce a câştigat Vocea României

VOCEA ROMANIEI: "Dacă aş fi arogant aş spune că este o rutină, dar nu este o rutină, a fost cel mai greu sezon pentru mine. În primul rând pentru că m-am ataşat emoţional foarte tare de aceşti ultimi doi concurenţi, Robert şi Teodora, şi mie nu îmi place să mă ataşez emoţional decât de oameni foarte apropiaţi. Probabil că ei mi-au devenit apropiaţi şi de-aia m-am ataşat de ei. Dacă ar fi pierdut aş fi suferit organic, fizic cumva", spus Tudor Chirilă după concurs.

17 dec. 2016, 06:08
Tudor Chirilă, mesaj emoţionant pe Facebook după ce a câştigat Vocea României

VOCEA ROMANIEI: „Vă mulțumesc mult pentru susținere, pentru voturi și pentru că, într-un fel sau altul, și voi ați făcut parte din #echipaTudor! Felicitări, Teodora Buciu, Vocea Romaniei 2016!!!”

 Teodora Buciu este câştigătoarea celui de-al şaselea sezon al show-ului Vocea României, titlu obţinut datorită voturilor telespectatorilor, pe care i-a convins cu cele trei momente din finală că merită râvnitul trofeu şi premiul în valoare de 100.000 de euro. Astfel, Tudor Chirilă reuşeşte pentru a treia oară la rând să iasă învingător, artistul câştigând alături de concurenţii săi fiecare ediţie de când a fost cooptat în juriul Vocea României