Tudor Chirilă, mesaj uluitor pentru români înaintea alegerilor prezidenţiale: "Oamenii ţinuţi în întuneric şi needucaţi sunt victime"

Publicat: Vineri, 22 Noiembrie 2019 12:29 // Actualizat: Vineri, 22 Noiembrie 2019 12:29 // Sursa: romaniatv.net

Tudor Chirilă le-a transmis românilor un mesaj înaintea turului al doilea al alegerilor prezidenţiale. Artistul îi îndeamnă pe români să iasă la vot duminică, subliniind că acesta este un exercițiu democratic.

"În acest tur, și în orice fel de alegeri, este vorba de un exercițiu, despre faptul că noi, în mod normal, ar trebui să ne dorim ca prezența să crească. (...) Mergeți la vot că este un exercițiu democratic, indiferent cine sunt candidații. Dacă vrei să impui ceva într-o țară nu poți să impui decât fiind prezent la vot", a explicat Tudor Chirilă, pe Facebook.

Artistul a dezvăluit cu cine v vota în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale.

"Vizavi de ce votăm e foarte simplu. Pe noi ce ne interesează pe termen lung? Un Parlament care să nu mai fie dominat de PSD. PSD a demonstrat că nu dorește binele acestei țări. PSD vinde iluzia că dorește binele acestei țări unor votanți captivi, needucați și pe care noi riscăm de foarte multe ori să-i considerăm adversari, când ei de fapt sunt victime pentru că sunt oameni lipsiți de orizont, sunt oameni în regiuni foarte sărace ale României care nu mai au așteptări de la viață, pentru care viața este o nefericire dată de Dumnezeu pe care ei trebuie să o trăiască. Acești oameni ținuți în întuneric, lipsiți de educație și de orizont sunt victimele unui partid care îi va scoate întotdeauna la vot. (...) Eu am să votez cu Iohannis, nu am stat în stradă doi ani de zile ca să votez cu Dăncilă, nu m-am tâmpit. Nici nu pot să mă supăr atât de tare pe Iohannis, deși merită, încât să-l pedepsesc eu pe Iohannis să nu-i dau votul", a mai spus Chirilă.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
22 nov 18:07
Răspunde | Votează email 0 email
van kiparos
Bun de clanta actorul!!Desigur ca Iohannis ot PNL este mie-n suta pentru romani!!!N-asa , actorasule?
1
EUR
4.7790
RON
26 Jan
noapte -5 °
zi 10 °
Ultimele joburi adaugate
24 H