Tudor Chirilă, pus la zid după o glumă neinspirată făcută la Vocea României. Ar fi râs de săraci: „Vi i-aţi luat de la acelaşi second hand?”

Tudor Chirilă a fost criticat dur pe reţelele de socializare după o glumă mai puţin reuşită pe care a făcut-o la Vocea României. Artistul a vrut să ironizeze faptul că Irina Rimes avea pantofi la fel ca una dintre concurente şi le-a întrebat dacă i-au luat de la second hand.

07 nov. 2022, 20:41
Tudor Chirilă, pus la zid după o glumă neinspirată făcută la Vocea României. Ar fi râs de săraci: „Vi i-aţi luat de la acelaşi second hand?”
Tudor Chirilă, pus la zid după o glumă neinspirată făcută la Vocea României. Ar fi râs de săraci: "Vi i-aţi luat de la acelaşi second hand?"

Tudor Chirilă, pus la zid după o glumă neinspirată făcută la Vocea României. Irina Rimes a încercat să o convingă pe una dintre concurente să intre în echipa ei, arătându-i că au pantofi care seamănă. Artista a mers pe scenă lângă concurentă și s-a descălțat, iar Tudor Chirilă a întrebat: „Vi i-ați luat de la același second hand?”.

Remarca nu a fost pe placul multora, care au apreciat că artistul râde de săraci. Alții au atras însă atenția că a râs de o pereche de pantofi de 1.600 de euro, aproximativ, ceea ce nu s-ar încadra tocmai la „săraci”. De asemenea, mai mulţi internauţi au comentat momentul pe Facebook, convinși că artistul a ironizat astfel sărăcia. Aceştia au taxat gluma ca fiind una ofensatoare la adresa persoanelor fără posibilități financiare, care merg să își cumpere obiecte vestimentare, de la magazinele cu produse purtate și revândute.

Citeşte şi: Tudor Chirilă, îndrăgostit de Andreea Esca. Dezvăluirile actorului: „A fost o dragoste care m-a marcat”

Printre cei care au sărit în apărarea lui Tudor Chirilă este şi Valeriu Nicolae, de la Casa Bună, cel care de peste zece ani, împreună cu un grup de voluntari, lucrează cu copiii din cea mai vulnerabilă zonă din București, Ferentari, Aleea Livezilor.

Citeşte şi: Tudor Chirilă a dezvăluit cum îşi creşte cei doi copii. „Eu asta le spun în fiecare zi!”

„Am aflat și eu azi că Tudor Chirilă e plin de fițe și un nasol. Nu aș fi zis. Sigur că eu nu îl știu la fel de bine ca cei care sunt/ au fost convinși că e dușmanul săracilor. De fiecare dată însă când a venit pe la Casa Bună a fost orice numai în fițe nu. Cică a râs de săraci nasolul. Nu știu mulți oameni care apar pe la TV care să vină să stea ore bune cu copii din ghetou dar Chirilă a făcut-o de mai multe ori. Și nu, nu sunt copiii ăia cei mai faini din ghetou. A venit cu copiii lui să se joace cu copiii noștri ca orice om care disprețuiește sărakii. Tudor povestește cu copii cu un grad de risc enorm când vine vorba de droguri și pușcărie, copiii foarte săraci, îi cheamă pe la concerte, ajută când poate și în plus donează hainele lui, ale nevestei și copiilor lor tot la noi. Și mașina lui a veche tot la noi a venit. Și nu a zis public nimic despre asta și în mod sigur o să se strâmbe o grămadă că zic eu. Și nici de terenul de sport pe care se joacă copiii sau despre cum organizează cadouri de sărbători nu zice că e un nașparliu în fițe mă de urăște săracii. Și să nu uit mi-a luat și tricoul meu (ăla de Lord) pentru că a venit fără schimburi și a transpirat jucând fotbal cu copiii”, a scris Valeriu Nicolae pe Facebook.