Tudor Chirilă a dezvăluit cum îşi creşte cei doi copii. „Eu asta le spun în fiecare zi!”

Tudor Chirilă este destul de discret atunci când vine vorba despre partenera sa de viață și de cei doi copii ai lor. Artistul a decis, recent, să vorbească despre relația pe care o are cu băieții săi și despre lecțiile de viață pe care ar dori ca aceștia să și le însușească.

04 iul. 2022, 20:32
Tudor Chirilă a dezvăluit cum îşi creşte cei doi copii. „Eu asta le spun în fiecare zi!”
Tudor Chirilă a dezvăluit cum îşi creşte cei doi copii

Tudor Chirilă a dezvăluit cum îşi creşte cei doi copii. Artistul este, din 2012, într-o relaţie cu Iulia Mâzgan, cuplul având doi copii. Artistul a povestit că băieții săi îl roagă să petreacă mai puțin timp la repetiții sau în turnee, dar le-a explicat că aceasta nu este o povară pentru el, deoarece iubește ceea ce face. „Mi-aș încuraja copiii copiii către artă, pentru că ea te eliberează. Nu trebuie să confundăm faptul că este greu cu aspirațiile pe care ți le dă ea. I-aș încuraja. Nu cred că voi crește niște copii care să-și dorească să rupă ușa la ora 17:00. Mie nu-mi plac oamenii care rup ușa la ora 17:00. Mie îmi plac ăia pentru care munca e o pasiune și care nu simt că la 17:00 au obosit și trebuie să se ducă la bere. Dacă le place să muncească, să muncească în continuare. Munca nu trebuie să fie o corvoadă. Eu asta le spun copiilor mei în fiecare zi deja. Sunt destul de mari să înțeleagă că nimic nu se poate face fără multă repetiție și că dacă vrei să fii bun trebuie să repeți în orice vrei: bucătărie, arhitectură, orice. Atunci când există pasiune în ceea ce faci, nu simți că muncești, nu simți când trece timpul”, a spus Tudor Chirilă pentru spectacola.ro.

Tudor Chirilă, nevoit să-şi anuleze concertele din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă. Şoc total pentru fanii artistului

Tudor Chirilă a mai dezvăluit că pe cei doi copii ai săi nu îi încântă faptul că tatăl lor, din cauza profesiei, lipsește prea mult de acasă. „Sau mai nou, rupi ușa ca mine, când știi că trebuie să petreci timp cu copiii tăi. Eu îmi pun o limită. Dar când ai copii înseamnă că nu mai ai timp pentru tine și suferi că nu ai timp pentru tine, pentru că ai mai vrea să repeți acolo. Eu le spun copiilor mei, când mă întreabă „Da de ce stai așa de mult?”. Le zic că îmi place. „Da, dar vrem să fii mai devreme acasă”, „Da, dar e munca mea. Eu din asta trăiesc, dar să știți că nu-i un chin, îmi place”, ca să nu creadă că nu-mi place ceea ce fac. Ei mă văd destul de puțin în perioada asta și știu că poate se gândesc „Vai, eu n-o să mă fac niciodată cântăreț, uite cum muncește tata”. Pe de altă parte, trebuie să înțeleagă că și eu sunt om care are nevoie de joc și se spune că moartea copilăriei este în momentul în care nu te mai joci. Păi ce loc în care să te joci e mai mișto decât în artă? Aici poți să faci toate prostiile, fără ca lumea să te mai poată condamna. Nu există spectacol greșit. Nu există greșeală în artă. Poți să faci un spectacol care îmi place sau nu. Aș încuraja orice copil”. a mai spus Tudor Chirilă.

„E un ticălos!”. Tudor Chirilă iar plânge că a fost păcălit de Iohannis, după ce a făcut propagandă electorală / Cântărețul a reînceput protestele în Piața Victoriei