Tudor Gheorghe: „Asta e viaţa. Când a murit mama…”

Într-un interviu acordat Florentinei Fântânaru, în cadrul emisiunii "Dincolo de aparenţe", maestrul Tudor Gheorghe vorbeşte pentru prima oară despre moartea părintelui său.

12 apr. 2015, 06:05
Tudor Gheorghe: „Asta e viaţa. Când a murit mama…”

Tudor Gheorghe a mărturisit că tatăl său este cel care i-a încurajat pasiunea pentru muzică.  „Vorbesc de el la momentul trecut pentru că tata a murit acum o săptămână şi ceva. Eu eram în turneu la Botoşani şi am plecat, l-am înmormântat şi m-am întors în turneu. Asta e viaţa. Când a murit mama, am înmormântat-o într-o duminică la ora trei şi eu la ora şase intram pe scenă. Jucam o comedie… Asta e meseria noastră. Tata, de pildă…. Lumea asta pământeană cu problemele astea urâte ale vieţii treceau pe lângă tata”, mărturiseşte Tudor Gheorghe potrivit spynews.ro. 

Legat de cântec şi muzică, maestrul spune „că nu am avut pornirile astea în adolescenţă”. Mai cântam aşa că aveam glas frumos prin facultate. dar nu aveam aplecare spre muzică. De frică am început să cânt. Este o chestie extraordinară. De frica mea”, a continuat maestrul.