Tudor Gheorghe şi-a anulat concertul de Crăciun. Artistul are probleme de sănătate: „Îmi pare nespus de rău”

Tudor Gheorghe şi-a anulat concertul de Crăciun. Este unul dintre cei mai apreciaţi artişti din România, iar spectacolul pe care îl susţine în preajma sărbătorilor de iarnă, la Sala Palatului, este aşteptat de toată lumea. Însă, din păcate, anul acesta a fost nevoit să îl anuleze.

23 dec. 2022, 12:41
Tudor Gheorghe şi-a anulat concertul de Crăciun. Artistul are probleme de sănătate: „Îmi pare nespus de rău”
Tudor Gheorghe şi-a anulat concertul de Crăciun

Tudor Gheorghe şi-a anulat concertul de Crăciun. Artistul a postat un mesaj pe rețelele sociale, unde a anunţat fanii că a luat decizia de a-și anula concertul „Valsurile mele”, programat pe data de 25 decembrie la Sala Palatului. Motivul ar fi problemelor de sănătate cu care acesta se confruntă în ultimul timp.

Citeşte şi: Tudor Gheorghe, analiză savuroasă a artiştilor autohtoni: „Fetițele astea cântă de zici că au poliomielită. Maneliştii se prostesc”

Tudor Gheorghe şi-a anulat concertul de Crăciun

Artistul se confruntă cu răceală destul de severă în ultima vreme şi nu se simte foarte bine. Spectacolul a fost reprogramat pentru data de 12 ianuarie 2023, care se va desfășura tot la Sala Palatului.

Dragii mei, Îmi pare nespus de rău că acum, în preajma sărbătorilor, nu pot vă aduc un dram de bucurie la Sala Palatului cu acest spectacol liniștitor.

O răceală parșivă m-a găsit pe drumurile țării, fie prin camere de hotel mai mult sau mai puțin încălzite, fie pe unele scenele unde mai mereu simți cum bate vântul, dar… acum acestea nu mai contează. 

Vă rog să mă iertați că m-am îmbolnăvit, dar sigur ne vom revedea curând sănătoși, pe 12 ianuarie la Sala Palatului„, a scris maestrul Tudor Gheorghe pe pagina sa de Facebook.

Ce pensie are Tudor Gheorghe după 60 de ani pe scenă

Marele artist a declarat că este mulţumit cu suma pe care i încasează lunar de la statul român. „Am o pensie bună asigurată de la stat, cred că vreo 3.000 de lei liniștiți dacă îmi şi măresc acuma. Pentru un artist este o pensie bună”, a declarat maestrul Tudor Gheorghe.

Artistul a reamintit nedreptățile la care sunt supuși unii dintre colegii săi, făcând aluzie la Alexandru Arşinel, demis din funcţia de director adjunct al Teatrului „Constantin Tănase” de către primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan.