Tudor Jurgiu ține cursuri la Universitatea Hyperion

Publicat: Miercuri, 17 Februarie 2016 13:35 // Actualizat: Miercuri, 17 Februarie 2016 13:35 // Sursa: romaniatv.net

Cunoscut mai ales prin „Câinele japonez”, Tudor Jurgiu pregătește un curs experimental pentru viitorii regizori de la Facultatea de Arte, unde se va aflaîn curând ca profesor-invitat. 

Foto: RomaniaTV.net
Încredințat că filmele nu sunt doar un vehicul pentru mesaj, el încearcă să–și împărtășească opinia despre construcția unei povești cinematografice, de-a lungul unui semestru.

Atelierele sale, mult așteptate de către studenți, vor începe la sfârșitul lui februarie. Tudor Jurgiu este unul dintre cei mai reprezentativi regizori ai ultimei generații, talentul său fiind recunoscut încă de la primele scurt metraje. „Nunta lui Oli” a fost recompensat cu premiul Cel mai bun scurt metraj, la  Leeds – UK și cu Cel mai bun scurt metraj la Gala Premiilor Gopo – 2010, iar scurt metrajul „În acvariu” a luat premiul trei în secțiunea Cinefondation a Festivalului Internațional de Film de la Cannes (2013).

Mai multe detalii pe site-ul Universităţii Hyperion

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
17 feb 15:35
...regizori de la Facultatea de Arte, unde se va aflaîn curând ca profesor-invitat.  Citește mai departe… Citeste mai mult Source:: ...
17 feb 13:49
... Cunoscut mai ales prin „Câinele japonez”, Tudor Jurgiu pregătește un curs...
1
EUR
4.8246
RON
01 Apr
noapte -2 °
zi 11 °
Ultimele joburi adaugate
24 H