Tudorel Popa, „omul-bormaşină”, s-a reangajat la salubrizare

Românii pot avea talent dar tot meseria e de bază! Doar patru ani s-a bucurat de dulcea celebritate semifinalistul emisiunii ”Românii au talent” Tudorel Popa. După ce a fost aplaudat de o țară întreagă și a dat mii de autografe, ”omul-bormașină” s-a reangajat la salubrizare, loc de unde a plecat să caute faima în 2012.

23 ian. 2016, 10:19

„Sunt foarte mulțumit. Ce-i frumos se termină întotdeauna repede. M-am întors la Tulcea, lucrez pentru firma de salburizare, ajutor pe o mașină pentru cărat deșeuri, pentru acest lucru îi mulțumesc domnului director, Ionuț Tudorache. Nu mi-e rușine de munca mea, mă ajută să mă întrețin, să duc o viață normală, ba îmi rămân bani să mai duc ceva alimente și la casa de copii unde am crescut”, ne-a povestit Tudorel Popa (36 ani), cel al cărui talent de a imita diverse sunete a smuls cele mai multe aplauze în finala „Românii au Talent” și a cărui sintagmă-„să trecem la treabă” încă este folosită de Pro TV.

Măruță îl mai ajută
„Cum s-a ajuns aici? Nu-i o tragedie, n-am mai avut spectacole, acestea s-au rărit cu timpul, nu m-a reprezentat nimeni ca impresar și a trebuit să găsesc o cale normală de a supraviețui. Tata Măruță (Cătălin Măruță-n.r.) încă mă ajută, datorită lui am avut anul trecut ultimele apariții, m-a trimis în Italia, nu am cuvinte să-i mulțumesc.”

Chiar dacă nu a luat el premiul de 120.000 euro, fiind eliminat în semifinalele popularei emisiuni-concurs de televiziune, Tudorel Popa a rămas în accepțiunea socială cel mai simpatic concurent. I-a atras simpatia lui Cătălin Măruță care l-a ajutat financiar, dar mai ales să-și vadă visul cu ochii: să aibă propria locuință în Tulcea, o garsonieră. Imitatorul Tudorel a crescut într-un orfelinat, apoi la un camin de nefamiliști și în ultimii patru ani a cules, cât a putut, roadele participării la show-ul de la Pro TV, ”ciupind”, pe ici, pe colo, câte o reprezentație artistică.

Mai multe detalii, pe Libertatea.ro