Tudorel Toader, atac la adresa jurnaliştilor care au pus întrebări despre problemele din justiţie. Avertismentul ministrului

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, si-a ameninţat pe jurnaliştii care au îndrăznit să îi pună întrebari despre problemele din justitie că îi lasă fără acreditari daca nu respecta protocolul.

RomaniaTV.net
05 mart. 2019, 06:22
Tudorel Toader, atac la adresa jurnaliştilor care au pus întrebări despre problemele din justiţie. Avertismentul ministrului

Timp de aproape o oră, Tudorel Toader și-a prezentat bilanțul de la Ministerul Justiției. Insa nici un cuvant despre problemele din justitie sau modificarile la controversata OUG 7. Dupa ce si-a expus planurile administrative, jurnalistii l-au intrebat, cum era firesc, si despre problemele care au pus justitia pe jar.

„Vă rog aşadar să respectaţi….”, a spus ministrul Tudorel Toader. „Aţi promis conferinţe săptămânale, domnule ministru! Ar trebui să avem ocazia să vă punem întrebări! OUG 7…”, i-au reproşat jurnaliştii. „Nu fac parte din raportul de evaluare!, a fost replica lui Tudorel Toader. 

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a ținut să îi avertizeze pe jurnaliștii care au încercat să îi pună întrebări.

„Vă promit următorul lucru. Am pe masa solicitările de reacreditare pe 2019. În măsura în care nu daţi curs formulelor protocolare pe care le-am stabilit, voi proceda şi eu în consecinţă”, a avertizat Tudorel Toader.

Ministrul Justitiei a plecat, in final, fara sa raspunda la intrebari.