Toader, replică pentru Dragnea: Fiecare face ce ştie şi ce crede. Probabil va veni un moment în care voi vorbi mai mult

Tudorel Toader, ministrul Justiţiei, a evitat să-i dea un răspuns lui Liviu Dragnea, care declarase că PSD nu îl mai susţine pe Toader. Toader s-a rezumat să spună doar că "fiecare face ceea ce ştie şi ceea ce crede", dar a avertizat că la un moment dat poate va spune mai multe.

RomaniaTV.net
11 apr. 2019, 08:59
Toader, replică pentru Dragnea: Fiecare face ce ştie şi ce crede. Probabil va veni un moment în care voi vorbi mai mult

„Să-i întrebați pe ei, nu pe mine. Eu efectiv îmi exercit atribuțiile până în momentul în care în Monitorul Oficial apare cu nume și prenume alt ministru. De ce? Pentru că este un principiu care spune că trebuie să asiguri continuitatea activității autorității. Eu nu pot să mă duc acuma să închid biroul, să zic că am auzit că mă remaniază”, a declarat Tudorel Toader joi, întrebat despre remaniere şi susţinerea PSD.

El a spus că nu-şi va da demisia.

„Demisiile nu sunt numai de onoare. Demisiile sunt din foarte multe considerente. Eu am trecut prin multe experiențe profesionale, dar niciodată nu am abandonat obligațiile pe care mi le-am asumat. Categoric, e prerogativa dânșilor”.

El a refuzat să comenteze criticile lui Liviu Dragnea, dar a lăsat de înţeles că la un moment dat ar putea spune mai multe.

„Nu-i transmit nimic. Fiecare face ceea ce ştie şi ceea ce crede. Întrebați-l pe dânsul de ce (pe Liviu Dragnea – n. red.), iar eu, sigur, vedeți că dau răspunsuri uneori parțiale, dar probabil că va veni un moment în care voi vorbi și mai mult și mai multe”, a avertizat Tudorel Toader.