TULBURĂTOAREA POVESTE a persoanei cu DOUĂ FEŢE perfect dezvoltate, una de BĂRBAT şi alta de FEMEIE FOTO

Un caz medical bizar din secolul al XIX-lea a frapat medicii din Marea Britanie după ce a fost descoperit un bărbat cu două feţe, una normală şi a alta dezvoltată în ceafă, de femeie care, cu toate că nu vorbea, avea ochi, nas şi gură. Inedit este faptul că putea să mimeze anumite expresii, cum ar fi să zâmbească sau să fie tristă. Din nefericire, tânărul s-a sinucis la 23 de ani, după ce a declarat că nu putea să doarmă deoarece faţa din spate era malefică şi îi vorbea.

31 oct. 2013, 11:26

Edward Mordakea trăit în Marea Britanie, în secolul al XIX-lea, şocând doctorii cu cazul său bizar, având o faţă perfect în spatele capului, perfect dezvoltată. Din nefericire, există o singură imagine cu el, potrivit The Human Marvels.

Citeşte şi Medicii au fost ŞOCAŢI, dar au speranţe: Un BĂIAT cu DOUĂ CAPETE se luptă să supravieţuiască VIDEO

Şocant este faptul că tânărul a rugat medicii să îi extirpeze cealată faţă, pe care el o numea demonică, deoarece în timpul nopţii „şoptea într-o limbă satanică”. Cu toate că geamănul siamez, considerat femeie, nu putea să vorbească sau să mănânce, avea posibilitatea să râdă şi să plângă. Cazullui este ciudat şi bizar, dar este foarte interesant, fiind unul dintre cele mai rele cazuri de deformare din istorie, având două feţe în părţi perfect opuse ale capului.

Era un tânăr foarte educat şi deştept, fiind un muzician desăvârşit. Cu toate astea în spatele capului avea faţa unei femei „dăguţe ca un vis, dar hidoasă ca un diavol”. Putea fi văzută zâmbind sau plângând. Putea de asemenea să îşi mişte buzele, cu toate că nu scotea sunete„, stă scris în jurnalele medicale ale vremii.

Povestea a luat o întorsătură tragică în momentul în care tânărul s-a sinucis. Mai mult, el trăia retras şi nu voia ca nimeni să îl vadă, stând departe de public. 

Este un geamăn malefic care nu doarme niciodată dar vorbeşte cu mine tot timpul ca diavolii din Iad. Nimeni nu îşi poate imagina ce mă pune să fac. Vă rog să îl distrugeţi, chiar dacă trebuie să mor şi eu„, le-a declarat Edward doctorilor care nu au putut să îl ajute.

Citeşte şi CAZ INCREDIBIL PENTRU MEDICI: O pereche de gemeni conjuncţi, cu trunchiul lipit, au împlinit 9 ani

Cu toate că a fost supravegheat intens, tânărul a găsit otravă pe care a folosit-o pentru sinucidere. Mai mult, se pare că el a lăsat o scrisoare prin care îi ruga pe apropiaţi să distrugă faţa din ceafă înainte de înmormântare astfel încât „să nu îl bântuie şi în mormânt”. În acelaşi timp, o altă rugăminte a bărbatului a fost să fie îngropat într-un loc necunoscut, fără cruce, astfel încât nimeni să nu îşi aducă aminte de el.