TULBURĂTOR. Ce s-a întâmplat la şase săptămâni de la moartea unei tinere din Club Colectiv

Printre cele 63 de persoane care şi-au pierdut viaţa în urma incendiului din Colectiv se numără şi Elsa Albu, o femeie de 37 de ani stabilita în Marea Britanie, care venise în România pentru a-şi vedea rudele şi a-şi serba ziua de naştere alături de fratele ei şi de prieteni.

RomaniaTV.net
26 dec. 2015, 15:03
TULBURĂTOR. Ce s-a întâmplat la şase săptămâni de la moartea unei tinere din Club Colectiv

Elsa Albu a suferit răni grave în Colectiv, iar arsurile generalizate şi o infecţie au fost adversari prea puternici în lupta ei pentru supravieţuire.

La şase săptămâni de la moartea Elsei, familia a organizat un parastas şi a dat de pomană o parte din hainele şi încălţămintea tinerei, inclusiv o pereche de cizme de iarnă. Ceea ce a urmat este de ordinul fantasticului, scrie cancan.ro.

„O prietena din Londra a sunat acum cateva zile ca a visat-o pe Elsa, care i-a spus ca a primit o pereche de cizme negre de la fratele ei si ca ii plac mult, sunt calduroase. Este incredibil. Ne-a trimis un semn ca este bine. Cred ca vrea sa nu mai plangem si sa nu mai suferim din cauza ei”, a declarat un apropiat al familiei Albu, potrivit sursei citate.