Un copil în vârstă de 9 ani a murit după ce căruţa în care se afla a fost luată de viitură UPDATE

Un copil în vârstă de 9 ani a murit, în timpul nopţii de sâmbătă spre duminică, în judeţul Tulcea.  

03 aug. 2019, 20:21
Un copil în vârstă de 9 ani a murit după ce căruţa în care se afla a fost luată de viitură UPDATE

UPDATE: Copilul a fost găsit fără suflare în jurul orei 23.30, după aproape patru ore de căutări, la aproximativ trei kilometri şi jumătate distanţă de locul în care a fost luat de viitură.

El era în apă, în stare de inconştienţă, iar salvatorii au început imediat protocolul de resuscitare. Din păcate, copilul nu a răspuns manevrelor, fiind declarat decedat.

ŞTIREA INIŢIALĂ:

Pompierii tulceni caută un copil în vârstă de nouă ani care ar fi fost luat de viitură sâmbătă seară. El se afla într-o căruţă împreună cu alte trei persoane, acestea reuşind să se salveze.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină sâmbătă seara, în localitatea Casimcea, pentru căutarea unui copil luat de viitură, scrie news.ro.

Citeşte şi Copii luaţi de viitură în Prahova. Unul a fost salvat, celălalt a fost găsit şi el de pomperi. A fost dus la spital în stare gravă

Din primele informaţii, patru persoane au încercat să treacă cu căruţa peste un curs de apă, trei s-au salvat, iar copilul în vârstă de nouă ani este dat dispărut.

Pompierii intervin în zona respectivă cu o autospecială de muncă operativă, un echipaj SMURD, o autospecială de scafandri, o autospecială de stingere cu apă şi spumă.