Un nou caz Caracal la Tulcea. Tânără răpită şi sechestrată timp de TREI ZILE. Ce au descoperit poliţiştii VIDEO

O tânără din Tulcea, dispărută de trei zile, a apărut la poarta Tulco, aruncată dintr-o maşină. Familia şi prietenii care o căutau a venit cu sufletul la gură şi au alertat forţele de intervenţie. Fata a ajuns la spital, într-o stare de slăbiciune avansată, nemâncata şi însetată. Le-a spus poliţiştilor că a fost răpită şi sechestrată.

10 feb. 2020, 08:15
Un nou caz Caracal la Tulcea. Tânără răpită şi sechestrată timp de TREI ZILE. Ce au descoperit poliţiştii VIDEO

Mai multe persoane apropiate tinerei, care au participat la audieri, au dat detalii despre acest caz pentru tulceanoastra.ro.

Totul a început miercuri, în jurul orei 21:00, când fata se afla în părculețul de pe Strada Grădinarilor, cu mai multe prietene. La un moment dat, lângă ea a apărut o maşină care a oprit, au coborât două persoane şi au luat-o pe sus, au băgat-o cu forţa pe bancheta din spate şi au pornit în viteză. Tânăra nu îşi mai aminteşte prea multe, dar spune că după ceva timp, răpitorii au abandonat-o într-o pădure. Dimineaţa, răpitorii au venit şi au dus-o într-o casă, lăsând-o pe jos într-o cameră goală. Fata a povestit că a fost plimbată joi, vineri şi sâmbătă la patru case, de către bărbaţi îmbrăcaţi în negru, cu fețele acoperite, care i-au spus că „dacă e cuminte nu va păţi nimic”.

Ipoteză. Fiica regelui cocainei din Bulgaria, răpită de români

În urma investigaţiilor, se pare că fata fusese răpită de un grup infracţional implicat în trafic de carne vie. Un apropiat al tinerei, priceput în chestiuni tehnice, a spus oamenilor legii că reuşise chiar înainte să apară tânăra, să urmărească telefonul acesteia. În cele trei zile fata fusese plimbată în case de pe străzile Carierei, Elizeului şi Mahmudiei. Poliţişti şi jandarmi au descins la aceste adrese şi au condus la poliţie persoane suspecte, ancheta fiind în derulare.

Poliţiştii au mai aflat că fata a fost ameninţată şi sfătuită să nu vorbească. Mai mult, find bolnavă cronică, ea a fost privată de tratament şi putea intra oricând în colaps.