Uluitor! Un vietnamez a trăit cu o tumoare de 90 de kilograme VIDEO

Un vietnamez care are o tumoră de 90 de kilograme este operat  de către un profesor american, la spitalul France-Vietnam din oraşul Ho Chi Minh.

RomaniaTV.net
05 ian. 2012, 11:48
Uluitor! Un vietnamez a trăit cu o tumoare de 90 de kilograme VIDEO

Profesorul McKay McKinnon este ajutat de opt medici şi asistenţi vietnamezi, iar operaţia va dura între opt şi zece ore, se precizează în comunicatul emis de spital, citat de Mediafax.

„Este vorba despre o operaţie chirurgicală dificilă, care prezintă riscuri foarte mari, inclusiv privind viaţa pacientului. Şansele de reuşită sunt de cel mult 50%”, a estimat directorul spitalului, doctorul Gerard Desvignes.

Tumora lui Nguyen Duy Hai, în vârstă de 31 de ani, originar din provincia Lam Dong din centul ţării, s-a dezvoltat de când acesta avea patru ani, la piciorul drept.În pofida unei prime operaţii, pe care a făcut-o în urmă cu 14 ani, tumora, deşi benignă, nu a încetat să crească, ajungând la diametrul de un metru şi cântărind 90 de kilograme.

Operaţia costă 12.000 de dolari şi va fi suportată integral de grupurile de susţinere locală, se mai precizează în comunicatul spitalului.