Tuncay nu poate trece peste despărţirea de Andreea Marin. Medicul turc, în depresie?

Andreea Marin a anunţat divorţul de Tuncay Ozturc, apoi a plecat în vizită la Chișinău. Tuncay a preferat şi el să dispară pentru câteva zile din România. Totul s-a întâmplat luna trecută. Timpul trece, dars e pare că tânărul turc nu poate trece cu uşurinţă peste ruptură şi suferă după fosta lui soţie.

26 nov. 2016, 15:09
Tuncay nu poate trece peste despărţirea de Andreea Marin. Medicul turc, în depresie?

Dacă după ce a spus tuturor că ea şi Tuncay nu mai formează un cuplu, Andreea Marin pare să îşi fi revenit la normal şi e din nou cu zâmbetul pe buze. Din câte se pare, nu acelaşi lucru s-ar putea spune şi despre ex-soţul „Zânei”, iar după ce a făcut public un mesaj pe contul său de Facebook, toată lumea s-a întrebat dacă e bine, mai ales că în rândurile postate de el vorbeşte despre depresie.

„Modalităţi eficiente de a depăşi depresia. Nu te izola. Petrece-ţi timpul cu oamenii cu care te simţi bine şi care te susţin. (…) Jucaţi-vă cu animale şi găsiţi puterea de a ierta”, a fost mesajul lui Tuncay Ozturk, potrivit cancan.ro.

Vezi si: Andreea Marin: „Eu şi Tuncay nu mai avem ce să ne spunem”

Andreea Marin se pare că întinereşte pe zi ce trece după divorţul de medicul turc, Tuncay Öztürk (30 de ani). Pe 27 octombrie a anunţat despărţirea şi pe Facebook, şi la Judecătoria Buftea, iar de atunci e mai -activă ca niciodată în viaţa publică. Miercuri a ieşit la o petrecere mondenă şi ne-a surprins cu un tonus excelent.

„Nu am mai -vorbit cu Tuncay, nu mai avem ce să ne spunem, pentru că din acest moment vieţile noastre merg pe drumuri diferite! Eu, când iau o decizie în viaţă, mi-o asum şi nu mă plâng după. Nu mă gândesc acum să îmi refac viaţa. Acum mă axez pe dezvoltarea mea personală şi pe educaţia fetiţei mele. Violeta este un copil minunat, care a fost lângă mine în chip nebănuit”, a declarat Andreea.

Andreea Marin şi Tuncay Ozturk s-au cunoscut în Turcia, în timp ce vedeta mergea la tratament la o clinică de renume din această ţară. Cei doi s-au căsătorit în 2013, iar Tuncay a decis atunci să îşi părăsească ţara natală.


loading...