Tuncay Ozturk, despre relaţia cu Andreea Marin: „Nu a fost dragoste la prima vedere”

Dezvăluri în premieră făcute de soţul Andreei Marin. Tuncay Ozturk a povestit într-un interviu că la început îl stresa prezenţa "Zânei" la cabinetul de kinetoterapie din Turcia şi că abia după un an şi jumătate au început să se împrietenească şi că vorbească. Acum, însă, au planuri mari împreună ca familie.

02 feb. 2016, 08:46
Tuncay Ozturk, despre relaţia cu Andreea Marin: „Nu a fost dragoste la prima vedere”

Tuncay Ozturk, de profesie kinetoterapeut, a povestit cum a cunosut-o pe Andreea Marin la emisiunea WOWbiz.ro de la Kanal D.

„Când a venit Andreea Marin la mine pentru tratament, mi s-a spus că vine cineva important, dar nu o știam despre cine este vorba. Din România îi știam pe Gică Hagi, care e o legendă și în Turcia, și pe cei din fotbal. Am început tratamentul cu ea. Nu a fost dragoste la prima vedere. A stat două sau trei zile la tratament”, a spus soţul Andreei Marin.

CITEŞTE ŞI Andreea Marin este gravidă? Anunţul făcut de Tuncay pe Facebook

Turcul a mai spus că-și dorește foarte mult copii: „Am șase nepoți, de la două surori. Merg des în Turcia să-i văd, pentru că ador copii. Vreau trei copii”.

Soțul fostei „Zâne” a mai mărturisit că relația sa cu Violeta, fetița pe care Andreea o are cu Ștefan Bănică, este foarte bună: „Câteodată o ajut la matematică, în engleză. Ne-am obișnuit unul cu celălalt și mi se face dor de ea când plec de acasă”.

Tuncay Ozturk a mai dezvăluit că el şi Andreea Marin îşi spun „te iubesc” în engleză.