Tunelul lui Elon Musk, din Las Vegas, un eşec total. Şoferii s-au trezit blocaţi într-un spaţiu foarte îngust, după doar câteva sute de metri VIDEO

Primul tunel construit de Elon Musk, pentru a rezolva problemele de trafic de suprafață din Las Vegas, le creează mai multe probleme şoferilor şi, mai ales, claustrofobilor.

07 ian. 2022, 17:28
Tunelul lui Elon Musk, din Las Vegas, un eşec total. Şoferii s-au trezit blocaţi într-un spaţiu foarte îngust, după doar câteva sute de metri VIDEO

Tunelul, lung de doar 1,3 kilometri, a fost construit sub vastul Centru de Convenții din Las Vegas în aprilie 2021 și deja atragea critici înainte de inaugurare. The Boring Company, compania creată de Elon Musk pentru a proiecta celebrele tuneluri, a promis mai întâi vehicule de mare viteză, apoi mașini individuale „remorcate” automat, înainte de a reveni la mașinile Tesla, conduse de șoferi, care circulă cu doar 56 km/oră.

Dar blocajul din trafic nu este tot: după cum au subliniat mulți internauți, pe lângă faptul că este foarte aproape de un tunel rutier, este și deosebit de îngust. Ca fanii americanului să fie liniștiți, nu este sfârșitul celebrelor tuneluri. Orașul Las Vegas a validat astfel la sfârșitul anului 2021 construcția unei rețele de 47 de kilometri, cu 51 de puncte de acces.

Citeşte şi Crizele din pandemie sunt doar pentru săraci. Primii 500 de miliardari lumii s-au îmbogăţit cu un trilion de dolari în 2021, numai Elon Musk şi-a sporit averea cu 118 miliarde

Unii utilizatori de Twitter glumesc deja pe seama faptului că un tunel conceput pentru a lupta împotriva blocajelor de trafic s-a confruntat deja cu unul. „Se pare că „viitorul transportului” care distruge congestionarea se confruntă deja cu congestie”, a scris o persoană. „Cine ar fi putut prezice asta?!” întrebă un altul, sarcastic.

Citeşte şi Apare un nou tip de combustibil. Elon Musk a făcut anunțul: Începem un program pentru a elimina CO2 din atmosferă!