Tunsori bob pentru diferite forme de fata

Tunsoarea bob este una dintre cele mai versatile tunsori, fiind usor de adaptat pentru a pune in valoare orice forma de fata. Altfel spus, indiferent de textura parului sau de forma fetei, cu tunsorile bob nu ai cum sa dai gres. Mai mult, aceste tunsori se pot realiza atat pe par lung, cat si pe par mediu sau chiar scurt, aratand de fiecare data extraordinar.

RomaniaTV.net
10 iun. 2020, 06:50
Tunsori bob pentru diferite forme de fata

Tunsori bob pentru fata rotunda

Potrivit stilistilor, tunsorile bob lung au darul de a crea senzatia de alungire a fetei, fiind ideale pentru femeile cu fata rotunda. Folosind un spray pe suvitele umede, bobul va capata linii suplimentare.

Tunsorile bob cele mai bune pentru fata rotunda ar trebui sa se termine sub barbie pentru a alungi fata. Totodata, incadrarea usoara a fetei va evidentia caracteristicile acesteia, tunsoarea fiind magulitoare.

Potrivit stilistilor, bobul lung aduce lungime fetei, reducand din latime. Se recomanda netezirea parului si cararea centrala, sau stilul dezordonat cu prinderea parului lateral, in spatele urechii.

Tunsori bob pentru fata ovala

Pentru o fata de forma ovala, este recomandat sa ai o tunsoare bob mai scurta. Stilistii recomanda sa se opteze pentru lungimea pana la barbie sau doar foarte putjn sub barbie. Pentru a obtine varfurile rasucite in dreptul barbiei, se poate utiliza o perie de par si miscari de curbare spre exterior a varfurilor firelor de par. Daca folosesti o placa termica pentru a rasuci aceste suvite, nu uita sa utilizezi si un gel de protectie termica.

Totodata, poti opta pentru tunsori bob pana la barbie, cu varfurile intoarse spre interior si chiar si un breton. Datorita faptului ca fata ovala tinde sa para mai lata in zona fruntii, o tunsoare bob cu breton franjurat poate face o mare diferenta. Vei avea nevoie de o perie de volum pentru a aranja varfurile, astfel incat sa se curbeze spre interior.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.