Tunsori şi coafuri, în funcţie de zodie. Ce ţi se potriveşte cel mai bine

Fiecare dintre nativele zodiacului este avantajata, din punct de vedere al aspectului de anumite tunsori, coafuri care li se potrivesc cel mai bine. Aadar, in functie de caracterul specific al fiecarei zodii exista un anumit look ce sepotriveste, dupa cum urmeaza:

RomaniaTV.net
29 mai 2015, 05:45
Tunsori şi coafuri, în funcţie de zodie. Ce ţi se potriveşte cel mai bine

BERBEC

Nativele din Berbec sunt firi carora le place sa se impuna in orice situatie. Datorita acestui lucru, au nevoie si deun look pe masura, Astfel, tunsorile pixie, care ies in evidenta, le sunt cele mai potrivite.

TAUR

Nativele din aur sunt persoane perseverente, caracterizate de seriozitate. Pentru a evidentia si mai mult aceste trasaturi, nativele din Taut ar trebui sa aleag tunsori, coafuri cu breton inegal si sa isi indrepte parul.

Citeşte şi Horoscop: Ce poză de profil îţi pui pe Facebook în funcţie de zodie

GEMENI

Femeile din zodia Gemeni sunt foarte efervescente si destul de sexuale. Pentru a isi intari aceste caracteristici, ar trebui sa opteze pentru tunsori medii si sa isi onduleze parul. Acest tip de coafura le va scoate si mai mult in evidenta trasaturile feminine.

RAC

Femeile din Rac sunt unele dintre cele mai romantice firi ale zodiacului. Aceasta trasatura a caracterului poate fi scoasa in evidenta prin tunsori usor filate, care sa le dea aerul de visatoare.

Citeşte şi Horoscop: Află cât de norocoasă vei fi în luna iunie 2015, în funcţie de zodia ta

LEU

Femeile din Leu sunt cracterizate de puterea pe care o emana prin propriul caracter. Pentru a intari ideea de femeie independenta dar in acelasi timp sexy, femeile din Leu ar trebui sa aleaga tunsorile bob.

Continuarea pe Lyla.ro.


loading...